Nyílt Sisak: Magyarország lesz Európa akkumulátor-szeméttelepe

Nyílt Sisak: Magyarország lesz Európa akkumulátor-szeméttelepe

A legaktuálisabb közéleti témákkal folytatódott a Nyílt Sisak új műsora, ahol elsőként a hazai infláció kérdése került terítékre. A résztvevők között parázs vita bontakozott ki abban, hogy vajon Európában miért nálunk a legnagyobb a pénz romlása, mi köze ennek a kormány gazdaságpolitikájához vagy az elmaradt brüsszeli pénzek kifizetéséhez.

Hasonlóan megosztó téma volt az akkumulátorgyárak megítélésének a kérdése, amely azért került terítékre, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt jelentette be a napokban, hogy az újabb befektető érkezésével Európában hazánk fogja vezetni a ranglistát a gyártásban. Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy a gyártás nemcsak az aktuális környezetvédelmi aggályok miatt problémás.

– A magyar kormány nem beszél arról, hogy Magyarországnak gyártó országként majd az összes tönkrement terméket vissza kell fogadnia, ami azt fogja eredményezni, hogy Magyarország lesz Európa akkumulátor-szeméttelepe – hangoztatta Schiffer András.

Hírdetés

A műsorban terítékre került a kötelező migránskvóta tervezete, illetve az is, lehet-e a közbeszédben azt a szót használni, hogy cigánybűnözés. Emiatt ugyanis Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke 5 millió forint bírságra büntette meg Novák Elődöt, a Mi Hazánk politikusát.

(Magyar Jelen)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »