Nyílt levél Polt Péternek

Még tavasszal tettem fel a nagy nyilvánosság előtt Orbánnak levél útján a kérdést, hogy nagy támogatójának és egyik közeli emberének, Boross Péternek volt-e köze Csengey Dénes halálához.

Tisztában vagyok azzal, hogy egy bennszülött irányából egy helytartó irányába nincs diskura, de hát a lehetőséget a ”Mint a Parlament” facebook oldalán megkaptam és éltem vele. A NIF azonban nyilvánosságra hozta a saját oldalán:

Kérdések Orbán Viktorhoz

Mivel természetesen Orbán nem válaszolt a kérdésemre, és a kérdést más oldalakon is viszont láttam,úgy döntöttem, önnek teszem a fel a kérdést, de másképpen:

Volt-e köze Boross Péternek és Lezsák Sándornak Csengey Dénes halálához akár közvetlenül is, tovább kapcsolatba hozható-e valamilyen módon Csengey Dénes halálával Soros György ismert ,,üzletember” is? A találgatásra többek között az ad okot, számos keresési találtnál szerepel, hogy Csengey Dénest megölték. Egy linkcsokor a sok közül (a keresés linkje a kép alján olvasható):

Különösen ajánlom a figyelmébe a pirossal bekeretezett részt. Ezen a címen nincs már semmi. Egy másik címen olvasható arról, Csengeyt hogyan ölték meg a bejegyzést író szerint.

http://viszavzsodor.blogspot.hu/2011/12/barati-tuzben-haltak-meg.html

 

,,Lezsák meg, ugyanebben az újságban, Csengey Dénes Vándoregyetemről beszél. Arról a Csengeyről nevezték el ezt a vándoregyetemet, akit nem éppen mellesleg, piszkos módon, két, a költő által is jól ismert „jóbarát” tett el láb alól. Ez a vándoregyetem akkor lenne hiteles, ha az előadások között erről is szó esne.
Arról, hogy miért is kellett ilyen embertelen körülmények között meghalnia Csengeynek. Egyáltalán, politikus, miért gyilkol politikust? Tudniillik, először leitatták, majd a magatehetetlen ember nyelvét letuszkolták a torkán. A fulladásos halál kínkeserves küszködés, és rendkívül otromba. Csengey Dénes Vándoregyetem?! Ugyan már, kérem!”

 

Hogy ki volt a két jó barát a szerző szerint, nincs néven nevezve. Viszont a fenti címen olvasható állítás természetéből következik, hogy nagy valószínűséggel nem úgy találták ki. Feltételezve, hogy Csengey Dénest valóban megölték 1991 április 8-án, két embert tudok megnevezni, aki nevét a kérdésben foglaltam bele: Boros Péter és Lezsák Sándor (ügynöknevén: Kámzsa)

Hírdetés

Az indítékról.

    https://kuruc.info/r/9/24142/

„(…) lesz Londonban egy tárgyalás, melyet Soros György szervez, és témája a magyar adóssághiány lehetséges kezelési módja. A meghívót Soros György elküldte az akkor alakuló pártok közgazdasági szakértőinek.”

 

„A Rabár-vallomásból az is kitűnik, hogy a bankárokat elsősorban a magyar nemzeti vagyon megkaparintása érdekelte. Ezért volt a megbeszélés fő témaköre az államadósságnak állami tulajdonnal való megváltása, majd mikor ez gyakorlatilag kivihetetlennek bizonyult, a bankárok hunyorítottak egyet, hogy “sebaj, fiúk, majd megszerezzük más úton, – és – de az adósságot pontosan fizessétek” intéssel, útjára bocsátották az Antall-csapatot.”

 

http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1087925987&order=timeline&index=896&azonosito=karpatia

,,Na, de kérjük csak vissza az Antalli-örökséget is! Igaz, hogy azt a velejéig romlott tőzsdecápa Soros kezeli New Yorkban, de az egy nemzetárulás Judás-pénze volt, tehát visszajár a jogos tulajdonosának, a magyar népnek. Tudjuk persze, hogy Csengey Dénest meggyilkoltátok érte, meggyilkoltátok azért, mert rájött az Antall-családnak juttatott apanázsra; ez a pénz tehát nem maradhat az Egyesült Államokban.”

Csengey Dénes meggyilkolásának indítéka nem Magyarország vagyonának megkaparintásáról szóló értesülés volt, hiszen azzal ma is sokan szembesülnek – következmények nélkül, hanem az, hogy Antallékat az a Soros György fizette le, aki többek között Orbán és mások ösztöndíját is támogatta. Ily módon Orbán szintén megkaphatta a maga júdáspénzét, amit eddig tevékenysége alapján eleve kézenfekvő feltételezni.

A magyar jog helyzetét nagyon jelképezi ez a kép. Így kezet fogni Önnel, mint a jogállam pápájával, egyértelműen jelzi, ki az úr a demokráciánkban. De mit lehet várni egy cigány-zsidó alomból született helytartótól? Az Ön igazi főnöke a magyar nép. Nem köti elöljáró. Nem kell egyeztetnie az AB-vel. Orbán pedig magának a hatalomnak a látszata. Orbán egy nulla. Ön pedig egy valakinek látszó nullával fogott kezet, aki még eközben Önre sem néz.

NIF megj.: A Romek úr által összegyűjtött linkek, anyagok egy zip-fájlban a NIF új-zélandi szerveréről letölthetőek, itt:

-https://mega.nz/#!olNx0JjS!3tJpXgL96oifeaJqIg3kexiO2RFHOhf9mqWaxZ7izFI-

Romek Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Bűnügy, cion-diktatúra, ellenállás, hibrid háború, Jó ha nem feledjük, Jog, Magyarország Cionista Gyarmat!, Politikai elemzés Tagged: Antallékat Soros György fizette le, Antalli-örökség, Az Ön igazi főnöke a magyar nép, Csengey Dénes 2 “jó barátja”, Csengey Dénes meggyilkolása, Lezsák Sándor Kámzsa-ügynök, magyar politikai elit, Orbán egy nulla, Rabár-vallomás


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »