Nyílt levél Gyurcsány Ferencnének!

Nyílt levél Gyurcsány Ferencnének!

Nem tudjunk Önt kicsit sem tisztelni, ugyanis Ön rendszeresen olyan nyilatkozatokat tesz, amivel megsért 2 millió 800 ezer embert. Közel 3 millió ember akaratát veszi semmibe, Ön nyilatkozataival felrúgja a demokrácia szabályait. Diktatúráról hazudozik, amikor demokratikus választáson nyert a Fidesz-KDNP immáron harmadszor, ráadásul legutóbb 70%-os részvétel mellett. Ennél erősebb demokrácia nem is lehetne, ha az ország 70%-a elmegy szavazni. Szóval itt az ideje, hogy befejezze közel 3 millió honfitársunk sértegetését.

Elhisszük, hogy nagyon szar veszíteni, de akkor is! Azért sem tudjuk még tisztelni Önt, mert Ön úgy beszél rólunk és úgy bánik velünk, mint valami kutyával, úgyhogy a 3x kétharmad nevében megkérjük: EZT FEJEZZE BE!

Inkább annak örüljön, hogy indonéziai disznóságait a sajtó még nem vette elő. Mi azonban reméljük, hogy ez is bekövetkezik, és akkor Önnek meszeltek!
Vagy örüljön annak, hogy sorozatosan megússza a Czeglédy-Altus maffiatevékenységét is, pedig sok kis érdekesség kiderült már ott is. Ennek ellenére Ön még mindig szabadlábon van.
Szóval jobb lenne, ha hátrébb lépne eggyel, és visszavenne abból a hatalmas nagy bolgár arcából!

Tudja Ön, mit jelent az Európai Egyesült Államok?
Van fogalma róla? Szerintünk van, és éppen ezért tartjuk még nagyobb aljasságnak, hogy ennek ellenére ezzel eteti a DK nevű szektáját. Az Európai Egyesült Államok Magyarország működő jogrendjének felszámolását, és Brüsszelnek átadását jelenti. A magyar pénzrendszer teljes megszűnését jelenti. A mezőgazdaság felszámolását jelenti. A gazdaság totális kiszolgáltatottságát jelenti Brüsszelnek. És a teljes migrációs politikánk Brüsszelnek való átadását jelenti. Akinek egy kis esze van, aki egy kicsit gondolkodik, tudja mit jelent mindez.

Hírdetés

Összefoglalva: a kétharmad nevében megkérjük, hogy takarodjon el innen, húzzon el szépen Bulgáriába! Nem vagyunk Önre kíváncsiak a jövőben!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »