Nyílt levél a német nacionalistától, akit majdnem megöltek az antifák

Nyílt levél a német nacionalistától, akit majdnem megöltek az antifák

Az alábbi cikk a Nacionalista Zóna oldalán jelent meg, amit változatlanul közlünk le:

Két hónappal ezelőtt támadás érte a Junge Nationalisten egyik vezetőjét, Paul Rzehaczek-et otthonában. Antifák álcázták magukat rendőröknek, így törték rá az ajtót, majd brutálisan összeverték. Paul most nyílt levélben fordul minden európai nacionalistához, melyet mi is leközlünk.

Az eredeti hírt egy Németországban élő bajtársunk blogjáról vettük át, melyet a hivatkozásra kattintva értek el. Lentebb pedig Paul levele:

Kedves Barátaink, Támogatóink és Szimpatizánsaink!

Két hónap telt el azóta, hogy baloldali terroristák rendőrnek öltözve törtek be a lakásomba, és kalapácsokkal verték a fejem és a lábaim, a földön fekve pedig paprika spray-vel is lefújtak, ami olyan súlyos bőrirritációt okozott, hogy a nyomai az egész testemen megjelentek. A támadók szándéka egyértelmű: Nem csak testileg, lelkileg is meg akartak törni. Ezért támadtak rám a saját otthonomban.

Most itt az ideje, hogy köszönetet mondjak. Nagyon meghatott az a hatalmas mértékű szolidaritás, amit tapasztaltam, gyakorlatilag Európa szerte. A postaládám tele volt támogató üzenetekkel, és a konkrét segítségnyújtás sem maradt el. Természetesen köszönettel tartozom a családomnak is, akik mellettem voltak ezekben a nehéz időkben. Ilyenkor érzi igazán az ember a család és a barátok támogató erejét.

Hírdetés

Köszönetet nyilvánítok mindazoknak, akik szolidaritásukról biztosítottak, és a tettek mezejére is léptek akár az online, akár a valós világban. Sor került nyilvános eseményekre, tüntetésekre, flashmobokra, de íródtak támogatói dalok és megdöbbentően magas elérésű bejegyzések a közösségi médiában, amik mind-mind rámutatnak a baloldali erőszak valós voltára. Ezekért most mind köszönetet mondok!

Sajnos mára egyértelművé vált, hogy az ellenem intézett támadás a mostani terrorhullám első akciója volt. Azóta országszerte gyújtottak fel edzőtermeket, klubházakat, sőt még könyvesboltokat is. Úgy tűnik, hogy a baloldal gyűlölete nem ismer határokat.

Ezeknek a támadásoknak figyelmeztetésül kell szolgálniuk mindannyiunk számára: A szélsőbaloldaliakat nem érdekli a vita. Hangsúlyozom, hogy azoknak az embereknek, akik szeretik a hazájukat, függetlenül attól, hogy milyen politikai szervezethez tartoznak, össze kell fogniuk, mert bármelyikünket érhette volna egy ilyen támadás. Továbbá emlékeztetlek benneteket arra, hogy az önvédelem és az éberség innentől kezdve nem lehet opcionális, és nem lankadhat egy pillanatra sem. Maguktól értetődőnek kell lenniük. A konkrét támadás általában egy embert érint, de ne feledjétek: Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Paul Rzehaczek

– Aktivizmus / Nacionalista Zóna –

Zöldinges.net

A Nyílt levél a német nacionalistától, akit majdnem megöltek az antifák bejegyzés először Zöldinges.net-én jelent meg.


Forrás:zoldinges.net
Tovább a cikkre »