Nyílt lázadást hirdetett az ultraliberális törpepárt: szóba jöhet a hídfoglalás, Orbán megpuccsolása

Nyílt lázadást hirdetett az ultraliberális törpepárt: szóba jöhet a hídfoglalás, Orbán megpuccsolása

Lázadásra buzdít a PM szóvivője a kormány oktatáspolitikai elképzelései miatt. Barabás Richárd a nagy nyilvánosság, szekATV Egyenes Beszéd című műsorában azt erősítgette, hogy szerinte az Orbán-kormány nem akar értelmiségieket, gondolkodó embereket. Az LMP legvicsorgóbb szélsőségeseiből alakult, szegényező, globalista, gender és multikultúra-imádó, 0 támogatottságú törpepárt tisztségviselője hídfoglalással is riogatott.

Hírdetés

Barabás Richárd szerint elkeserítő, hogy a kormány most már nyilvánvalóan „a társadalmi folyamatokra érzékeny, autonóm gondolkozású, tájékozott és kritikus fiatalok továbbtanulását, boldogulását, egész jövőjét veszélyezteti”. Barabás szerint mindezzel szemben ott áll a Közszolgálati Egyetem, ahova dől a pénz, és vállalja mindenkinek a felelős képzését. A politikus szerint azért is kell lázadni, mert a kormányzat most sokkal gyengébb, mint két-három éve. Szerinte akkor a Fidesz és Orbán Viktor is sokkal erősebb volt. Barabás hangsúlyozta: Orbán Viktort el kell távolítani a hatalomból, és ezt most kellene, hogy meg lehessen akadályozni a további ámokfutást.

Hírportálunk már korábban jelezte: semmi szükség olyan karokra, amelyek futószalagon termelik ki a nemzetállam-ellenes, Európai Egyesült Államokért, a globálcion világelit hódításaiért lelkesedő, idegen, bevándorló, multi-és genderkultúra -imádó, szegényező, bűnözőmosdató, szekták kordéját tologató ultraliberális fiatal értelmiségiek tömegét.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »