Nyilatkozott Szájer a brüsszeli, drogos szexparti kapcsán

Megkövette családját és választóit Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő keddi közleményében.

A képviselő azután adta ki közleményét, hogy a belga sajtóban megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen egy EP-képviselő jelen volt.

Szájer József elismerte, hogy jelen volt az eseményen, hozzátéve: a rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, mert igazolvány nem volt nála, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítette, majd hazavitte.

A politikus közölte, kábítószert nem fogyasztott, a rendőrségnek helyben felajánlotta, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették.

A rendőrség szerint extasy tablettát találtak (nála), de Szájer József szerint az nem volt az övé.

Arról, hogy ki és miképp helyezte el nála, nincs tudomása – jelentette ki. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tett – tette hozzá.        

A képviselő sajnálatának adott hangot amiatt, hogy megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ami szavai szerint felelőtlenség volt részéről, és az ezért járó szankciókat vállalja.

Hírdetés

“Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést.

Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat.

Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék” – tette hozzá.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Nyilatkozott Szájer a brüsszeli, drogos szexparti kapcsán appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Az új magyar hulladéktörvény miatt Brüsszeltől várnak segítséget az osztrákok                   Az…Árvíz – Magyarország nem kap segítséget az EU szolidaritási alapjából                 Magyarország nem…Nekünk szabadság és függetlenség nélkül nem igazi otthon a Haza Brüsszelt meg kell állítani, és a kormányzati felelősséget továbbra is…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »