Nyilatkozatpárbaj Cîțu és Voiculescu között: volt-e vagy nem volt munkacsoport, amely az elhalálozások számadatait vizsgálta volna?

Nyilatkozatpárbaj Cîțu és Voiculescu között: volt-e vagy nem volt  munkacsoport, amely az elhalálozások számadatait vizsgálta volna?

A koronavírusban elhunyt személyek összesítése körüli szópárbaj már a sokadik fordulójánál tart. Pénteken a menesztett egészségügyi miniszter, Vlad Voiculescu sajtótájékoztatót tartott, és többek között fölvetette, hogy a halottakról szóló adatsorok körül komoly gondok vannak, ennek megvizsgálására pedig létrehoztak egy munkacsoportot a minisztériumon belül, azonban a kivizsgálást nem sikerült végig vinni, úgyhogy egyelőre konkrétumokat nem tud mondani. Ez a kijelentés azonban elegendő volt ahhoz, hogy három napig sajtónyilatkozatok révén üzengessenek egymásnak az USRPLUS politikusai és a kormányfő.

Hírdetés

Florin Cîțu miniszterelnök vasárnap délután kijelentette, hogy az Egészségügyi Minisztérium szintjén nincs olyan munkacsoport, amely ellenőrizné a COVID-19 járvány alakulásáról szóló napi adatok esetleges téves jelentését


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »