Nukleáris fenyegetőzés: Varsó fél perc alatti eltüntetéséről ötleteltek az orosz állami tévében

Nukleáris fenyegetőzés: Varsó fél perc alatti eltüntetéséről ötleteltek az orosz állami tévében

A Putyint támogató Vlagyimir Szolovjov beszélgetős műsorában az egyik vendég felháborodva jegyezte meg: figyelmeztetni kell Európát: ha a NATO békefenntartókat küld Ukrajnába, abból nukleáris csapás lesz.

„Ez egy nukleáris háború lesz! Drága lengyelek, 30 másodperc alatt semmi nem marad majd a ti Varsótokból!” – hangzott el a műsorban.

Az orosz állami tévé vendégei szerint továbbá jogos lenne Kalinyingrád és Oroszország többi része között létrehozni egy szárazföldi korridort.

Hírdetés

A Balti-tengeri kikötővárost Lengyelország és Litvánia öleli körül, így a műveleteket a NATO területén belül kellene végrehajtani. A műsor szereplői szerint ez azonban nem lenne gond, mivel Lengyelország és Litvánia „nincsenek tisztában azzal, hogy velük még könnyebben el tudnánk bánni, mint ami most történik Ukrajnában”.

When I say that Putin will not stop in Ukraine, I mean exactly that. State Russian TV show in prime time discusses possible nuclear strike on Europe, Russian invasion of Poland and Lithuania and corridor to Kaliningrad, threatens Germany and Baltic states. Act now #StopRussia. pic.twitter.com/yq1CtZP2WS

— Maria Avdeeva (@maria_avdv) March 22, 2022

(Mandiner)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »