Novák Katalin buzipropagandistákkal tárgyalt a Sándor-palotában – HVIM: a szabadságharc nyilvánosan megbukott

Novák Katalin buzipropagandistákkal tárgyalt a Sándor-palotában – HVIM: a szabadságharc nyilvánosan megbukott

Felháborító, hogy LMBTQP-lobbistákkal tárgyalt Novák Katalin! – írják közleményükben a vármegyések, alább a folytatás:

Az eddig is csak szavakban létező, Soros-szervezetekkel szembeni szabadságharc ezennel nyilvánosan megbukott. A mai napon megjelent Facebook-bejegyzés alapján a Háttér Társaságot fogadta a magyar köztársasági elnök a Sándor-palotában. Novák Katalin úgy fogalmazott, "azokról a problémákról beszéltünk, amelyeket ők most a legfontosabbnak éreznek."

Felháborító és elfogadhatatlan, hogy Magyarország államfője olyan szervezetekkel egyeztessen, amelyek komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek hazánk számára! A Háttér Társaság a legeklatánsabb példája azoknak a "civil" szervezeteknek, amelyek valójában külföldi érdekek által vezérelve befolyást akarnak gyakorolni a magyar belpolitikára.

A Sándor-palotában fogadott lobbiszervezet csak a tavalyi évben 278 millió forintból gazdálkodott, jelentős részben külföldi forrásokból. Az éves pénzügyi beszámolójuk és közhasznúsági jelentésük szerint ezekből a támogatásokból az alábbi tevékenységeket végezték:

  • "felléptünk az LMBTQI-ellenessé tett ún. »gyermekvédelmi« törvény ellen"
  • "megszerveztük a 3. Iskolai Sokszínűség Hetét 183 gyerek bevonásával"
  • "Szülői szerda néven havi rendszerességű konzultációs napokat tartottunk gyermekvállalási kérdésekről"
  • "132 párkapcsolathoz, gyermekvállaláshoz kapcsolódó jogsegély ügyben jártunk el"
  • "jogi képviselet precedensértékű jogi eljárásokban (pl. LMBTQI témájú mesekönyvek, transz emberek mosdó- és öltözőhasználata)"
  • Hírdetés

  • "képzések a rendvédelem, az áldozatsegítés, az oktatás, a média, az egészségügy, a gyermekvédelem és a sport területén dolgozó szakembereknek"
  • Emlékeztetünk mindenkit, hogy a fenti tevékenységek szinte mindegyike jogszabályba ütközik a hatályos magyar törvények szerint. És arra is, hogy a Háttér Társaság az a szervezet, amely minden karácsonykor provokál például az "apa+apu+gyerekek=család" kampányával, és amely a korábbi években is olyan felforgató tevékenységekre költött százmilliókat, hogy a transzneműek számára külön tranzitzónákat követelt a déli határon, hogy rendőrök és ügyészek tömegeinek tartott érzékenyítő foglalkozást, és hogy az ügyészség számára készített eljárási protokollt.

    Vérlázító, ahogyan ezek az ügynökszervezetek nemhogy kiszorulnának, hanem egyre jobban és mélyebbre berágják magukat a közéleti döntéshozatalba! Az elmúlt hetekben többször is számukra kedvező jogszabályi háttér változtatásról adhattak hírt gyermekek örökbefogadásáról (!) és nemváltoztatásról, illetve már rendszeres, hogy irányítják az ügyészségek és nyomozóhatóságok munkáját (mint ahogy erről mozgalmunk társelnöke, Barcsa-Turner Gábor ellen zajló LMBTQP-s büntetőeljárások is tanúskodnak).

    Orbán Viktor a gyermekvédelmi törvény indoklásaként úgy fogalmazott, hogy van egy vörös vonal, ami a gyerekeknél húzódik. A számát sem tudjuk, hány beszédében mondta el a miniszterelnök, hogy "Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket pedig hagyják békén!" Javasoljuk, hogy Orbán Viktor ezt a követelést ne csak Brüsszel felé hangsúlyozza, hanem a saját politikai közössége irányába is! A fideszes miniszterből lett köztársasági elnök ugyanis azzal a Háttér Társasággal folytatott tárgyalást, amelyik szerint nem igaz, hogy az "apa férfi, az anya nő", és amelyik a gyerekeinket nem hagyja békén! Sőt, a törvényeket semmibe véve továbbra is nyíltan, büszkén végzi a gyermekek szexuális befolyásolását.

    Azok után, hogy 3,5 millió magyar ember a tavaszi népszavazáson egyértelműen kiállt az LMBTQP-lobbit megfékező gyermekvédelmi törvény mellett – amely népszavazást éppen a Háttér Társaság akarta jogellenes módon, érvénytelen szavazásra buzdítással bojkottálni –, ennek a 3,5 millió magyar embernek a nevében követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra a Sándor-palotában történt tárgyalás részleteit! Tudni akarjuk, hogy milyen témákról folytattak tárgyalást, tudni akarjuk, hogy milyen követelésekkel állt elő a Háttér Társaság, és tudni akarjuk, hogy milyen ígéretek hangzottak el az államfő részéről!

    Ezért a mai napon a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőségeként mi is hivatalos levélben fordultunk Novák Katalin köztársasági elnök asszonyhoz annak érdekében, hogy fogadja szervezetünket a Sándor-palotában, hogy tájékoztatni tudjuk őt az LMBTQP-lobbi térnyeréséről és a magyar fiatalság valódi problémáiról.

    2022. november 23.

    Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
    vezetőség

    Korábban írtuk: Novák Katalin az izraeli holomúzeumban mondta el, hogy újra és újra bocsánatot kell kérnünk a zsidóktól


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »