Novák: Így nem csoda, hogyha kisebbség leszünk

Novák: Így nem csoda, hogyha kisebbség leszünk

A bevándorlókról is beszélt a jobbikos Novák Előd a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megemlékezésén, amit a trianoni békediktátum 95. évfordulója alkalmából tartottak.

A résztvevők az ’56-osok teréről indultak, a menet a Magyarországtól elszakított területeket megszerző trianoni utódállamok több nagykövetségét is érintette. A Jobbik alelnöke azt mondta: idén több bevándorló érkezhet Magyarországra, mint amennyi magyar állampolgár születik.

Hírdetés

„Generációnként megfeleződik a csonka országi magyarság, miközben a cigányság generációnként megduplázódik. S mindeközben, ha ez nem volna elég, idén jó eséllyel több bevándorló, több gazdasági menekült fog, több idegen fog – jó eséllyel – érkezni hazánkba, mint amennyi magyar állampolgár születik. És itt még nem is szűkítettem le a magyar állampolgárt magyar emberekre. Gazdasági menekültként mindeközben egymillió közeli aktív korú ember hagyta el az országot, ezt a csonka országot, így nem csoda, hogyha kisebbség leszünk saját hazánkban, saját csonka országunkban” – fogalmazott a Jobbik alelnöke.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »