Novák Előd: politikai hullarablás zajlik a Jobbikban

Több év után ismét behívták a tévébe Novák Elődöt a legutóbbi akciója nyomán, így viszont a Mi Hazánk javaslatairól is beszélni tudott: a mentelmi jog eltörléséről és a még mindig titkosított ügynöklisták feltárásáról.

Novák Előd úgy fogalmazott: „ha már abszurd módon a Mi Hazánkat a Jobbik mellé ültették, nem asszisztálhatok ott biodíszletként Jakab Péter ámokfutásaihoz, tiltakoznom kell az ellen az álszent, farizeus politikával szemben, melynek keretében próbálja magát a nép szegény legényének bemutatni, miközben frakcióvezetőként több mint 2,6 millió forintos havi fizetést kap az egyéb juttatásokon kívül.” Novák Előd szerint fájó látni, hogy politikai hullarablás zajlik a Jobbik megmaradt tetemén, mindenfajta politikai elvszerűséget nélkülözve marakodnak a Jobbiknak ebben a ciklusban még járó párttámogatáson.

Hírdetés

Novák Előd azt mondta, a Jobbik köpönyegforgatásával szemben a Mi Hazánk konstruktív, értékalapú politikát kíván folytatni. Erre példaként hozta törekvésüket a rendszerváltás előtti ügynöklisták nyilvánosságra hozatalára vonatkozóan, mely ügyben interpellált is a legutóbbi ülésen.

A Mi Hazánk alelnöke szólt arról is, hogy pártja szerint az idejétmúlt politikusi privilégiumnak, a mentelmi jognak véget kell vetni, és egy hétpontos, politikusbűnözés elleni csomagot állítottak össze.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »