Novák Előd is megfizet a buzizásért – Alföldi Robertának jár a milliós farpénz

Novák Előd is megfizet a buzizásért – Alföldi Robertának jár a milliós farpénz

Éppen a minap kötelezték – igaz, csak első fokon – Ungár Klárát fizetésre, mert Kocsis Mátét, Józsefváros fideszes polgármesterét lebuzizta, de máris jött az újabb ítélet. Kiderült: Novák Előd már biztosan nem ússza meg olcsón, mert a helytálló jelzőkkel merészelte illetni a szexuális orientációját és kulturális teljesítményét tekintve egyaránt aberrált Alföldi Robertát. A sok-sok évig nemzetünket büntetlenül közpénzből gyalázó exigazgatónak így még 2015-ben is hoz pénzt a konyhára egykori állása, derült ki a mai jogerős ítéletből.

 Így értékeli a történteket Facebook-bejegyzésében Novák:

Hírdetés

Egymillió forintot kell fizessek Alföldi Róbertnek egy friss és jogerős bírósági ítélet szerint, mert szegénynek megsértettem az érzékenységét, amikor a Nemzeti Színház éléről való távozását sürgettem mindhiába: a Fidesz-kormány tagjai sem mertek hátat fordítani neki. Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik – az efféle kijelentéseimet (főként a Nemzeti Színháznál tartott Jobbik-tüntetésen elmondott beszédemet) sérelmezte a sorozatos színpadi provokációi ellenére, melyeknek az előbbi népi bölcsességgel ellentétben sem az lett a vége, hogy leváltották, hanem kitölthette ciklusát, sőt utána is kapott állami lehetőségeket, pl. az Operában rendezhetett, így Orbánék kultúrpolitikájának sajátos jelképe lett Alföldi, a nemzeti érzelmű emberek megrökönyödésére.
Úgy fogom fel, hogy benne van a tiszteletdíjamban egy-egy ilyen kártérítés (nemrég pl. Kubatov Gábornak is fizetnem kellett hasonló összeget, miután a bíróság szerint alaptalanul vádoltam őt bizonyos listák birtokolásával), így ha nem is olcsón, de kimondhatom azt, amit mások nem mernek. Igaz, a mentelmi jogom felfüggesztése után pl. elítéltek azért a becsületsértésért is, amikor 2006 után ávósnak neveztem az engem jogtalanul (ezt bíróság jogerősen is megállapította) előállíttató Kalmár Tamást – akit később a Vizoviczki-ügyben tartóztattak le, bár manapság lehet, hogy megint nagyon kényes a becsületének megsértésére, vigyázni kell ezekkel… Az viszont valahol mégis abszurd, hogy ugyanúgy fizetnem kell Alföldinek, mint a Kocsis Mátét lebuzizó Ungár Klárának, hiszen azért a két ügy korántsem ugyanaz…

Egy kis emlékeztető: 2010-es tiltakozás a "Nemzeti" Színház deviáns porondmestere ellen


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »