Nőtt a Csíki Negyed és a Rákosi Törekvés előnye (Asztalitenisz, megyei bajnokság)

Nőtt a Csíki Negyed és a Rákosi Törekvés előnye (Asztalitenisz, megyei  bajnokság)

Az első helyezett Csíki Negyed és a második Rákosi Törekvés egyaránt 7–7 pontos hozománnyal rendelkezik, miután mindkét csapat hozta a kötelező győzelmet a háromszéki amatőr asztalitenisz-bajnokság hetedik fordulójában. A pontvadászat mai körében a két csapat egymással mérkőzik, így a rangadó után már csak egy százszázalékos együttese lesz a küzdelemsorozatnak.

A háromszéki amatőr asztalitenisz-bajnokság legutóbbi fordulójában az éllovas Csíki Negyed simán verte a Backspin csapatát, míg a Rákosi Törekvés három játszma különbséggel bizonyult jobbnak a Nagyajtánál. A CKA–GSD lenullázta az Unikum alakulatát, továbbá nyert a Topspin és a CFTuning.

Hírdetés

Az eredmények: Backspin–Csíki negyed 2–7, Rákosi Törekvés–Nagyajta 6–3, Unikum–CKA-GSD 0–9, Topspin–Öregfiúk 7–2, CFTuning–Vaskéz 6–3.

Az állás: 1. Csíki Negyed (+31) 7 pont, 2. Rákosi Törekvés (+21) 7 pont, 3. CKA-GSD (+14) 4 pont, 4. Nagyajta (+5) 3 pont, 5. Vaskéz (+4) 3 pont, 6. Topspin (-1) 3 pont, 7. CFTuning (+7) 2 pont, 8. Backspin (-7) 2 pont, 9. Öregfiúk (-35) 1 pont, 10. Unikum (-37) 1 pont.

A 7. forduló (ma): Backspin–Topspin, CKA-GSD–Öregfiúk, Rákosi Törekvés–Csíki Negyed, CFTuning–Unikum, Vaskéz–Nagyajta. (t)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »