Nőket inzultál egy beteges hajlamú cigány Rákoskeresztúron – a kerületi lap le meri írni a tényeket

Nőket inzultál egy beteges hajlamú cigány Rákoskeresztúron – a kerületi lap le meri írni a tényeket

Nőket inzultál egy középkorú, cigány származású férfi Rákoskeresztúron – írja kertelés nélkül a Rákosmenti Hírfutár.

Egy ötvenes éveiben járó, 170 centiméter magas és vélhetően cigány származású férfi megállítja a női járókelőket a Bakancsos és Újlak utca környékén azzal, hogy mennyi az idő, majd megkérdezi, hogyan jut el Pesterzsébetre, ezt követően pedig intim kérdéseket tesz fel és beteges hajlamú frázisokkal fárasztja a nőket, mindaddig, míg el nem menekülnek – folytatja a helyzet példamutató leírását a kerületi lap. A cigány különös ismertetőjele, hogy kopasz és vágásnyom van az arcán.

Abban az esetben, ha a nő faképnél hagyja az illetőt, a perverz alak utána indul és addig nem hagyja magára a nőt, ameddig az haza nem ér, társaságba nem keveredik, vagy el nem menekül ijedtségében – számolt be róla egy érintett a Budapest XVII. kerület – Rákosmente Facebook-csoportban.

Az egyik sértett azt is elmondta, hogy a rendőrséget is megkereste az eset után, bár pontos személyleírást nem tudott adni, mindenesetre jó tudni, hogy már a rend őrei is tudnak az esetről.

"Bizonyára Ön is emlékszik rá, hogy tavaly és azelőtt hónapokig gondokat okozott a rákosmenti szatír, akiről kiderült, hogy skizofrén és egy kőbányai munkásotthonban tengeti mindennapjait, hiszen a családja lemondott róla" – melékeztet a lap egy korábbi esetre. Mint írják, számtalanszor szállították a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriai osztályára, ám röviddel a beszállítását követően mindig kiengedték. Egy alkalommal a Rákosmenti Hírfutár is szemtanúja volt a szatír tevékenységének, akkor egy buszra felszálló nőt követett a szatír, majd a lap szerkesztői mögé álltak, a hölgyet kérték, hogy szálljon le, majd a rendőri intézkedésig nem engedték el a helyszínről az aberráltat. Azóta nemigen hallani róla.

Akit hasonló inzultálás ér, haladéktalanul keresse fel a a XVII. kerületi rendőrkapitányságot telefonon a +36-1-253-2300-as vezetékes telefonszámon, hívja a 112-es központi segélyhívót, vagy tegyen bejelentést személyesen a 1173 Budapest, Ferihegyi út 79. cím alatt található kapitányság épületében – javasolja a Rákosmenti Hírfutár.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »