Nőket és gyermekeket erőszakolnak meg tömegesen Németországban a bacilusgazda bevándorlók

Ha van találó jelző a bevándorlókra, akkor az a címbeli. Szó szerint azok. A Huffington Post német kiadása beszámolója szerint ez történik a német gyűjtőpontokon, de a kényszer-prostitúció is gyakori. De hát ez persze nem hír a média fősodra számára.

A hírportál olyan dokumentumot is közölt, amelynek dátumából kiderült, hogy e tömeges probléma Hessen tartományban már augusztusban köztudott volt. A cikkhez mellékelt egy augusztus 18-ai keltezésű levelet a helyi jóléti szervezet, a ProFamilia Hessen, amit a tartományi nőtanács és a tartományi nőiroda munkaközössége közösen írt a tartományi parlamentnek. Ebből kiderül, hogy a Hessen tartományban lévő nyolcvanezres egyetemváros, Giessen befogadópontján korántsem egyedi esetekről van szó. A nők inkább nem mennek illemhelyre, mert odafelé vagy éppen ott rendre nemi erőszak áldozataivá válnak.

Hírdetés

A Huffingtonpost.de saját adatgyűjtéseivel maga is megerősítette a levélben foglaltakat, sőt szerinte „a valódi helyzethez képest még visszafogottan is fogalmaztak a sorokat papírra vető szervezetek képviselői. Azt is hozzáteszi, hogy az erőszaktevők többsége fiatal férfi, valamint, hogy Merkel kancellárnak „inkább a giesseni nőket kellene meglátogatnia ahelyett, hogy „menedékkérő férfiakkal szelfizik”.

Ami azonban most a legfontosabb, hogy tényként megállapítsuk: a média fősodrából mindig kihullanak az ilyen érdemi hírek. A minap például az ATV vendége volt Vona Gábor. Az őt migránsügyben faggató Kálmán Olga több ízben is kijelentette az adásban, hogy hazánkat nem fenyegeti migránsveszély. Igen, így, szemrebbenés nélkül! Meg hogy ezért minek a határőrség, a sorkatonaság. A migránsok senkit sem veszélyeztetnek, sőt nem is akarnak itt maradni.

Egyenesen vérlázító, amit az efféle médiumok megengednek maguknak. Mert megengedhetnek. És még akkor őt kürtölik szét világszerte, mekkora jobboldali médiadiktatúra van nálunk! Leírtuk, ki tudja már hányszor, hogy mindaddig, amíg Kálmán Olgák ülnek ott, ahol semmi helyük nincsen, nem lehet pártatlan, tárgyilagos, objektív tájékoztatásról beszélni. A naponta nácinak, fasisztának nevezett Orbán-kormány érdemben pedig semmit sem tett és tesz azért, hogy tőlük egyszer s mindenkorra megtisztítsa médiumainkat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »