Nógrádi: nem szabad meghunyászkodni

Nógrádi: nem szabad meghunyászkodni

Fel kell lépni a terrorizmus ellen, és meg kell semmisíteni, mert ha nem, „az Európa pusztulásával egyenlő” – utalt szakértő a 180 percben a francia miniszterelnök szavaira, amelyek szerint együtt kell élnünk a terrorizmussal.

Belgiumi és franciaországi merényletekre készülő dzsihadisták tartanak Európába – írta az egyik belga lap. Az újság szerint az Iszlám Állam harcosai másfél héttel ezelőtt indultak útnak Szíriából, hogy Törökországon és Görögországon keresztül a kontinensre.

Nógrádi György ezzel kapcsolatban a pénteki 180 percben elmondta: a kiszivárogtatás azt jelenti, hogy a lap „valakitől információ kapott”. Ugyanakkor hosszú hónapok óta nagyon komoly vita folyik arról Európában, hogy gyengül-e az Iszlám Állam, és ha igen, akkor hányan indulnak el „bosszút állni”, és merényleteket elkövetni Nyugat-Európában, illetve Oroszországban – fejtette ki.

Hírdetés

A biztonságpolitikai szakértő megjegyezte: Manuel Valls francia miniszterelnök azt mondta, hogy együtt kell élnünk a terrorizmussal. „Ez nem igaz, ez egy meghunyászkodó vélemény”, fel kell lépni a terrorizmus ellen, és meg kell semmisíteni, mert ha nem, „az Európa pusztulásával egyenlő” – fogalmazott.

Európa fél, ezért a jelenlegi helyzetben minden információt és fél információ komolyan kell venni – húzta alá.

forrás: Kossuth Rádió/180 perc / hirado.hu

The post Nógrádi: nem szabad meghunyászkodni appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »