Nógrádi György Mercedest vásárolt, a Pappas nagyon örül

Nógrádi György Mercedest vásárolt, a Pappas nagyon örül

A Pappas Auto nevű autókereskedésnél Nógrádi György csütörtökön vett egy Mercedest. Ez olyannyira fontos esemény lehetett a cég életében, hogy az örömhírt a cég tegnap Facebook oldalán is közzétette: „Az ország legismertebb biztonságpolitikai szakértőjének a világ egyik legbiztonságosabb személyautójára esett a választása. Tegnap nálunk járt Nógrádi György, akinek büszkén adtuk át vadonatúj Mercedes-Benz C-osztályát. Gratulálunk az új autóhoz!”

Aki esetleg nem értené a cég közleményében rejlő finom nyelvi humort, annak lefordítjuk: biztonságpolitikai szakértő vette a kocsit. Biztonságos autót vett a biztonságpolitikai szakértő. Amit a Pappas-testvérek  cége adott el neki. Ez maga a megtestesült biztonságos világ.   

Hírdetés

Ismeretes, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, akinek tudományos munkásságával kapcsolatban korábban komoly kételyeket fogalmazott meg az Index részletes írása, az utóbbi két évben valóságos sztár a kormányközeli médiában. És persze kitűnő kapcsolatait jelzi, hogy annak a cégnek is felügyelőbizottsági elnöke, amely a hányatott sorsú, Olaszországban ragadt Sámándob biztonságos hazaszállításért és itthoni felállításért is felelős (eleddig a próbálkozást még nem koronázta siker).

Kétségtelen, Nógrádi karrierje azóta ível ilyen meredeken felfelé, hogy Magyarországon első számú témává vált a migrációs krízis. Így a biztonságpolitikai szakértő nem fukarkodott Angela Merkel bírálatával, ezért is tűnhet némileg meglepőnek hogy a feltehetően jól jövedelmező szakértésből pont a német autóipar remekét vásárolta meg.

Hiszen a Mercedes német termék, szőröstül-bőröstül, a magyarok mondhatni csak a kerék csavarját tekerik bele az anyába az automata soron. 

Azt nem tudni pontosan, hogy Nógrádi György a 8,5 és 23 millió forint közé eső modellekből melyikbe ülhetett bele. Remélhető, hogy a Pappas nem fukarkodott az extrákkal. 
Ha már ilyen szépen megemlékezett a vásárlásról.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »