Nógrádi György: Ez a merkeli politika tragédiája

Óriási a botrány a cellájában holtan talált szír terrorista körül – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Egyre több politikai erő követeli, hogy a CDU-s tartományi igazságügyi miniszter mondjon le.

 

Fokozott biztonság mellett követett el öngyilkosságot a szír rab

 

“Az igazságügyi minisztériumban dolgozó vezetők sajtótájékoztatóján hangzott el, hogy 15 percenként ellenőrizték a rabot, míg a másik illetékes szerint 30 percenként.  A börtön igazgatója szerint a cellában éjjel-nappal működő kamera van, tehát mindent láthattak. Innentől kezdve tényleg hihetetlen ez az ügy, ebből botrány lesz”

 

hangsúlyozta a biztonságpolitikai szakértő.

 

 

Hírdetés

Elkéstek a németek a rendszer felülbírálásával

 

“Most először vetették fel a németek, hogy jó-e a rendszer így, hogy először beviszik a börtönbe a gyanúsítottat, és csak később hallgatják ki. Ezzel azonban elkéstek a német hatóságok. (…)”

 

 

“(…) A németek rendkívül óvatosak, mert attól félnek, hogy összehúzzák őket a 2. világháborúval, illetve Németország bízott abban, hogy az ott élő külföldieket integrálja, de nem tudták integrálni őket. Ez a merkeli politika tragédiája.”

 

emlékeztetett Nógrádi György.

 

Kossuth Rádió/180 perc, Nógrádi György: ez a merkeli politika tragédiája


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »