"Nobel-békedíj jár Orbánnak"

"Nobel-békedíj jár Orbánnak"

William Engdahl stratégiai kockázatelemző, több befolyásos könyv írója Orbán Viktort javasolja a következő Nobel-békedíjra.

Orbán igazi demokrata, akit egyes európai politikusok tudatosan démonizálnak, politikáját pedig hamisan totalitáriusnak bélyegzik. Magyarországon, ellentétben más európai uniós nemzettel, lehetővé vált, hogy a polgárok hangot adjanak véleményüknek. Soros György szövetségesei finanszírozták a DK „Maradj otthon” plakátjait.

Orbán Viktort javasolja a következő Nobel-békedíjra a világ keleti felével foglalkozó, tekintélyes portálon író William Engdahl stratégiai kockázatelemző, több befolyásos könyv írója – olvasható a 888.hu-n, amely szemlézi Engdahl cikkét.

ov01

„A nevezetes népszavazás”

A történész cikkét azzal kezdi, hogy a díjat odaítélő norvég bizottság általában globalista szempontok szerint ítéli oda a díjat, és a múltban azt olyanok kapták, mint Kissinger, Obama vagy az EU.

„Magyarország bátor miniszterelnökét, Orbán Viktort szeretném jelölni a kitüntetésre – írja cikkében.

Ezután rátér a kvótareferendum sikerére és azt írja, hogy több mint 3 millió magyarral együtt szembeszáll „az Európai Unió nem megválasztott, arctalan bürokratáinak destruktív követeléseivel”.

A magyar miniszterelnök kiállásával katalizátora lehet annak a folyamatnak, amely megakadályozza Európa halálát, a nemzetállamok széthullását.
Orbán Viktor nem mindennapi politikus. Egy igazi demokrata, akit egyes európai politikusok tudatosan démonizálnak, politikáját pedig hamisan totalitáriusnak bélyegzik.

Magyarországon, ellentétben Németországgal és más európai uniós nemzettel, lehetővé vált, hogy a polgárok hangot adjanak véleményüknek egy népszavazás keretei között.

Mint ismert a népszavazáson több, mint hárommillióan sorakoztak fel a magyar miniszterelnök mögött. Lenyűgöző eredmény után Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy tízből kilenc ember döntött úgy, hogy nem kér a Brüsszel által felvázolt kötelező migránskvótákból.

Hírdetés

„Soros szerepe”

A kockázatelemző a cikk ezen részében leírja, a spekuláns miként „nyúlt bele” a magyar referendumba.

Idézi a népszavazással kapcsolatban az Európai Parlament szocialista frakcióvezetőjét, Gianni Pittellát, aki a referendum eredményét „bizarr módon” Európa szempontjából győzelemnek értékelte.

Majd ismerteti, hogy egy nemrégiben napvilágot látott, a Nyílt Társadalommal kapcsolatos dokumentum szerint Pitella Soros egyik „megbízható szövetségese” az Európai Parlamentben.

Pitelláék finanszírozták a DK „Maradj otthon” plakátjait is.

Engdahl ezután kitér arra, hogy „a referendumot ellenző magyarországi szereplők közül több viseli „Soros frontszervezetei mancsának lenyomatát”. Olyanoknak, mint például a Magyar Helsinki Bizottság.

„Menekültlázadásokat terveznek Magyarország ellen?”

A cikk lezáró fejezetében Engdahl ismerteti, mit terveznek a Soros által támogatott szervezetek.

Egy nagyon csúnya forgatókönyv szerint Soros által támogatott civil szervezetek ki akartak kényszeríteni egy újabb migránsválságot a magyar népszavazás utáni helyzetet kihasználva.

Mint ismert, napokkal ezelőtt több száz migráns kezdett tiltakozásba a népszavazást követő napokban Belgrád szívében található buszpályaudvarnál, követelték a magyar határ megnyitását, és egy részük elindult a szerb-magyar határ felé – írta honlapján a Blic című szerb napilap, melynek információi szerint szervezkedés hátterében a Soros György által jelentősen támogatott csoportok közé tartozó No Borders áll.

Később a lázadó migránsok megelégelték a fáradtságos gyalogolást és visszatértek a szerb fővárosba. Soros anarchistáinak terve tehát ekkor romba dőlt. De lesz még ötlet, az biztos, ahogy az anarchista szerveződés Calais-ban is jelentős szerepet vállalt a migránsok és a rendőrök közötti összecsapások kiprovokálásában.

Frederick William Engdahl német származású, amerikai történész, gazdasági kutató, szabadúszó újságíró, díjnyertes geopolitikai elemző.

Számos jelentős könyv szerzője. Műveit 14 különböző nyelvre fordították le. Engdahl legutóbbi, tavaly németül Die Denkfabriken címmel megjelent könyve arról szól, hogy a politika és az agytrösztök miként manipulálják a sajtót.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »