NOBEL BÉKE-DÍJAT ORBÁNNAK, PUTYINNAK!

Durva buli lehetett a Honfoglalás 2000 Egyesület székházában, ugyanis más okot nem tudunk kitalálni arra, ami most fog következni. Figyelem, felnőtt tartalom!

Hírdetés

Az Egyesület közleményét változtatás nélkül hozzuk le, minden szava, minden mondata egy kincs, ritka az ennyire tökéletesen kiegyensúlyozott politikai örömszerzés.
 
HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: NOBEL BÉKE-DÍJAT ORBÁNNAK, PUTYINNAK!
 
A civil szervezet postázta az MTA elnökének, Lovász Lászlónak írt levelét, melyben kérte a tudós társaság elnökét, hogy javasolja megosztva Nobel Béke-díjra Orbán Viktort, illetve Vlagyimir Putyint. 
 
A világ legolvasottabb magazinjai (köztük az amerikai kiadású Politico) és az európai közvélekedés szerint fel kell figyelni a magyar miniszterelnökre, aki a béke ügyére a legnagyobb hatást gyakorolja. Orbán a migráns-válság bölcs, megfontolt kezelésével elhárította a közvetlen háborús veszélyt: ezzel a legtöbbet tette a kontinens békéje, biztonsága, az európai értékek védelme érdekében.  
 
Putyin a világ egyik vezető országának vezetőjeként minden erőfeszítésével arra törekedett, hogy fenntartsa a békét és nyugalmat Európában, de tevékenyen hozzájárult a bolygón kirobbant bármely konfliktus békés rendezéséhez – olvasható többek között a Time és a Forbes amerikai magazinok oldalain. 
 
A két nagyformátumú politikust szerte Európában javasolják a rangos kitüntetésre, támogatóik tábora szakadatlanul növekszik, tevékenységüket példaértékűnek tartják. A Honfoglalás 2000 Egyesület szerint méltóak a Nobel Béke-díjra.    
 
Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György
 
    Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »