Nő a „második Calais” migráns tábor

Nő a „második Calais” migráns tábor

RUSSIA TODAY

/Aki már evett, feltétlenül nézze meg a tudósításhoz csatolt videót: fekáliában úszó migránstábor minden velejárójával./

„Erőszak, túlzott szeszfogyasztás és jelentések nemi erőszakról – ez lett a napi rutin Franciaország észak-keleti részében fekvő Metz városában lévő illegális migráns táborban és a körül, ahol ’egy második Calais’ alakul ki”.

Több száz migráns él a táborban. Annak ellenére, hogy az illegális tábort többször elbontották, egyre több ember érkezik oda. Már hétszázan élnek a táborban.

A helyiek azt „humanitariánus nyomortanyának” nevezték el.

Az RT-nek az egyik önkéntes segítő elmondta, ennivalójuk nincs a migránsoknak, de valahogyan alkoholt tudnak szerezni.

Hírdetés

A városiak arra panaszkodnak, hogy egyre több a betörés a lakásokba. Kitépik a nők kézitáskáját, „de erről egy szó sincs a tévében”, mondta egy taxis az RT tudósítójának.

A tábor előtt lévő biztonsági őrök nem engedélyezték az RT-nek, hogy filmezzenek. „Nem akarunk itt újságírókat”, mondták. Azzal indokolták, hogy a migránsok nem akarják, hogy lássák arcukat saját  országaikban.

Macron elnök e közben azt ígérte, hogy az elkövetkező hónapokban elbontják a migránstáborokat és mindenkinek „méltó otthont” biztosítanak.

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »