‘N(K)edves Emese’: miattuk érdemes szavazni a Jobbikra I.

Beláttuk, hiba volt támadni a Jobbikot. Rajoskodók, rokonok, ágyasok, kis modern Mata Hari. Egy cikkbe gyűjtöttük a párt büszkeségeit és cukiságait az ökormányzatin: fotók, vallomások, tények. A körkép egyáltalán nem teljes, lehet, hogy folytatásos regény lesz…

1. Staudt Gábor

Pesti főpolgijelölt, jelszava: “Tovább a tisztesség útján”. Családcentrikus politikus, korrupció-ellenességét mi sem bizonyítja jobban, hogy két öccsét (Máté és a már nagykorú Csabika) is indítja Budapest XXII. kerületében Máté polgámesterjelölt, Csabi képviselőjelölt.

Tovább a tisztesség útján? Igen, van bőr hozzá a képükön.

Végül is igazat mond, hiszen nem a családi élősködésnek üzent hadat

Staudt Gábor nagyon nagyon keresztény, így a család fogalmát kiterjesztően értelmezve ugyancsak indítja szeretőjét, Gémes Emesét, aki hamvas kora ellenére minden felkészültséggel bír már, hogy a XX. kerület polgámestere legyen. Emesére még visszatérünk, kapcsolati hálója ugyanis nagyon kiterjedt. Hogy ezt hogyan érte el, kiderül.

Staudt főpolgámester-jelöltnek, bár a jogi kart elvégezte, nincsen sem jogászi tapasztalata, sem szakvizsgája, miután egyetemista korától inkább politizált.

Végtelen rátermettségét bizonyítja az a nyilatkozata is, hogy önmagában nincsen gondja a szavai szerint “meleg felvonulással”.

2010-ben már duplán bizonyított: a Jobbik fővárosi 9 százalékos eredményétől is elmaradt (7,2 százalék), majd, bár listavezetőként nyert egy fővárosi képviselői helyet, nem volt hajlandó átülni a jobban fizető parlamentből a városházára. Vagyis joggal hirdeti, hogy igazi várospolitikus, mivel egy napot sem dolgozott még így :)

Most Brüsszelbe készül Budapest helyett, tehát csak rosszindulatú libsi feltevés, hogy megint át akarja baszni a választóit.

A jót Gáborunk két kézzel szórja. Testvérei mellett egy izraelita fiatalembert, Simon Pétert is jelölte a Jobbik budafoki listájára.

A Jobbik az egyetlen, igazi magyar párt, kérjük, támogassa zsidó és cigány jelöltjeinket!

Staudt feltűnően etikus politikus: tagok százait záratta ki a Jobbikból az etikai bizottság elnökeként, legtöbbször az alapszabályra fittyet hányva, így minden szempontból alkalmas, bízzuk rá a magyar fővárost!

2. Szabó Gyurka bácsi

Fővárosi képviselő-jelölt

Ő sem hazudik, számára mindig van kiút

Szabó Gábor pártigazgató faterja, tulajdonképpen ebben már benne van minden. De azért tárgyaljuk ki, hiszen kivételes nagyság ő a közélet egén. Szabó bácsi Staudtot követi a Jobbik etikai bizottságának elnöki székében hamarosan (egyszer már volt ott). A közeli rokonsága kisfiával egyértelmű garanciája a tisztességes ügymenetnek.

A géplakatos Szabó Györgynek legendás a szakértelme és műveltsége is, sokan a párt eszének hívják. Gyuri bá fővárosi képviselőként már bizonyított: olyannyira kemény nemzeti radikális ellenzékinek bizonyult, hogy a beijedt Tarlós megtette a Közbeszerzési bizottság elnökének. Semmi kis tízmilliárdokról döntenek itt, meg, hogy mennyi menjen közbeszerzésből politikusi zsebekbe, nyilvánvaló, hogy a fideszesek ilyen posztra csak azokat jelölik, akik leleplezik a hatalom visszaéléseit :)

Támogassuk a tisztesség útján Gyurka bácsit!

3. Németh Dominik

XX. kerületi cuki képviselő-jelölt

Domika jobboldalt. ugye, hogy rábízná mindenét?

Németh Dominik kifinomult fiatalember. Jó, egy kissé metroszexuális, de hát ez bele kell férjen egy korszerű néppártba :)

Facebook lapján megtaláltuk a programját is. Tényleg onnan van.

Megmondja a tutifrankót, nagyon raj!

További képek itt, az fb-n Chamakh Dominik néven szerepel: https://www.facebook.com/dominik.chamakh?fref=ts

És itt, a Jobbik Pesterzsébet fb-oldalán: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.421091507969778.98183.421054331306829&type=3

Dominik(a) makulátlan kisebbségi fiatal a húszkerből, ahol Staudték képviselő-jelöltnek tették meg. Frankón rajos, vélhetően jól szerepel majd az LMP szimpatizánsok körében drogliberalizációs életmódja miatt. Ne tessék megijedni, mostanság csak aláírásokat gyűjt, nem az értékeinket.

Szavazzunk rá, hiszen a jobbikos cigány jó cigány, egy kis gyorsító és balhézás meg mit számít ehhez képest :)

4. Jakab Péter, alias Jákob rabbi

Miskolci polgármester-jelölt

Balról jobbra: Szegedi, Köves Slomó tanítványa, Köves, majd Jakab, Szegedi tanítványa

Jákob alig 5 évig titkolta kiválasztott származását párttársai előtt. Ám miután megneszelte, hogy az ő családfáját is megtalálták a gaz nácik, idén nyáron coming outolt egy jó nagyot. Magyarsága és tisztessége azért is megkérdőjelezhetetlen, mert Szegedi Csanáddal és bátyjával, Mártonnal üzletelt és részt vett a borsodi tagság tömeges kizárásában. A megrostált miskolci tagság erkölcsi tartása kimagasló: idén 100 százalékos többséggel jelölték polgámester-jelöltnek Jákob urat! Ez a szavazati arány még a Rákosi rendszerben is ritka volt, ami, lássuk be, magas minőségre utal.

A Jobbik nyilvánosan az izraeli állampolgárságról mint nem­zetbiztonsági problémáról beszél, ugyanakkor a pártban egyre több a zsidó. Milyen ellentmondás?! Akinek a zsidó pozíciók nem tetszenek, az zsidó:)

Jakab a Jobbik multikultis néppárti fordulatába nagyszerűen illeszkedő jelölt, támogassuk Miskolc izraelizálását!

5. Lázár Zoltán

Szolnoki polgámester-jelölt

Vona szolnoki házikaftánja, Lázár Zoltán liberális ügyvéd. Miközben a radikális tagságtól lassan mindenhol megszabadulnak, ilyenekből állnak az újsütetű bennfentesek

Lázár Zoo Vonát “kérdezi” éppen

Az izraelita ügyvéd alig két éve lett őszinte nemzeti radikális majd nemzeti néppárti, de máris V. avagy Z. Gábor legbelső köréhez tartozik. Levezényelte a szolnoki tagság zömének eltávolítását, internetes trollkommandót működtet, amely a jobbikos tagság polkorrektségét és feltétlen Vona hűségét hivatott ellenőrizni. Ugye, hogy szimpatikus?

Minden szempontból alkalmas,  előre a kóser Szolnokért, szavazzunk Lázár Zoora!

6. Pakson sem tétlenkedik a néppártosodó Jobbik, itt is nyitottak a kisebbségek felé egy “roma” jelölttel. De ugyanez a helyzet Hajdúszoboszlón vagy az említett Pesterzsébeten is.

Paksi jelöltek

7. Gémesi Emese

XX. kerületi (Pesterzsébet) polgármester-jelölt

“Nedves Hölgyem, az éppen ideális magasságban lévő irodai asztalra fektetnélek, és ott szeretkeznék Veled”

Kedves Emese ezt a képet küldözgeti az önéletrajzában – nemzeti, keresztyén, korszerű és egyáltalán nem célzatos. Karrierje érdekes módon felívelt

Huszonévesen (amúgy 15-nek néz ki) a lehető legalkalmasabb jelölt Pesterzsébet polgámesterének, amiben semmiféle szerepet nem játszik, hogy Staudt Gábor szeretője. Emellett meglehetősen közelről ismeri a X. kerületi jobbikos polgijelölt Tokody Marcellt, Kredits Ferencet, Staudt Mátét és sokan másokat is.

Kis Mata Hariként is jellemezhetnénk a “nedves”, izé, Kedves Emesét, előtte nem sok titka lehet a budapesti Jobbiknak. A sajátos jelző a párt kőbányai polgámester-jelöltjétől, Tokodytól származik, lásd a képernyőfotót. Emese annyira profi és gátlásos, hogy intimszféráját az alapszervezet több tagja által használt pesterzsébeti Jobbik központi emailcíméről is bonyolította ([email protected]). Majd pár hónap múlva több tucatnyian kapták meg az alábbi képernyőfényképet és a beszélgetés leiratát, amikor állítólag feltörték Emese másik fiókját is. Szigorúan szakmai eszmecseréjük Tokody Marcell esküvője előtt pár héttel folyt le, elfelejtették törölni.

Tokody mellett Kedves Emese Fehér Zsolttal, Kredits Ferenccel, Staudt Gáborral, Staudt Mátéval, Kohán Ádámmal (A Jobbik ferencvárosi izraelita ex-elnöke) is nagyon szépen összebarátkozott, no persze csak szakmailag :)

A teljes csevely. Én=Gémesi Emese.

Tokody:  hülyülök, Te!

lazíts, Kicsim!

én:  vagy ez a cél, hogy ha zavarba nem tudsz hozni, akkor megbántasz?

Tokody:  nem

nem bántanálak meg

szóval?

mit adsz el?

kályhát a sivatagban?

én:  szállítást, a TNT-nél vagyok

Tokody:  TNT? Láttam én, hogy bomba nő vagy, de hogy ennyire…

én:  nah de alelnök úr

Tokody:  csak próbálkozom

előbb-utóbb csak zavarba jössz

én:  hmm, hát próbálkozz csak, engem is érdekel, hogy hol a határ nálam

arra nem kaptam választ, hogy milyen hatások érhetnek engem általad egy BET-en pl?

és most látom a meghívót a BET-re, mintha megérezte volna a Feri, hogy most küldi

Hírdetés

Tokody: 

én már előbb láttam

de most én nem leszek ott

nos

a kérdésedre válaszul…

szóval BET

hatások…

Elküldve (szerda, 23:17)

Tokody:  mondjuk, amikor vége a BET-nek, gondosan megvárnám, hogy mindenki eltűnjön szépen, majd pedig, amikor csak ketten maradtunk, bezárnám az ajtót. Miközben forró csókokkal halmoznák el ajkaim ajkaidat, végigsimítanám tested minden apró porcikáját, közben letépném rólad a ruhát, és az éppen ideális magasságban lévő irodai asztalra fektetnélek, és ott szeretkeznék Veled

én:  na jó, egy pont oda, most tényleg elpirultam

Tokody: zsííírrrrr

gondoltam, hogy ha ettől nem jössz zavarba, akkor a világon semmitől

bár lehet, hogy ez mást is kiváltott…

én:  hát kétség kívül, megvan a zavarba-jövési határom

Tokody:  tapsot a Mesternek!

én:  te bolond vagy

Tokody: 

Te is!

csak lehet, hogy még nem tudsz róla

én:  ….csak el ne felejtsem kitörölni ezt a beszélgetést….

Tokody:  néha az is kell, hogy az ember bolond legyen

különben unalmas lenne az élet

persze, ettől még lehetsz komoly

de nem lehet mindig csak úgy

nehogy!

elég ciki lenne, ha benne maradna

tudod: továbbiak: csevegések

delete

elég kellemetlen lenne…

bár nem kellemetlenebb, ha ránk nyitnának, miközben épp az történik, amit leírtam

én:  igen, bár lehet, hogy nekem már mindegy, pár emberrel már összehoztak pletykaszinten

Tokody:  na AZ… az bizony kellemetlen lenne!  )

én:  az biztos

Tokody:  komolyan? na mesélj!

én:  ezek szerint kőbányára nem jutnak el a pletykák? megnyugtató

Egy biztos, G. avagy Kedves-Nedves Emese karrierjét nagyon határozottan egyengeti, minden lehetséges oldalról bebiztosítja. Ezt plasztikusan szemlélteti az életrajzához maga által csatolt fenti fénykép is.

Egyes libsi és zsidóbérenc vádak szerint több alkalommal “rendelt meg” Staudt Gabitól és Kredits Ferenctől kizáratással végződő etikai eljárásokat különböző párttagok ellen, amit nyilvánvalóan “cáfolnak” Staudt és Kredits alábbi megerősítő levelei:

———- Továbbított levél ———-
Feladó: Gémesi Emese <[email protected]>
Dátum: 2013. március 12. 11:04
Tárgy: Fwd:
Címzett:
———- Továbbított levél ———-
Feladó: dr. Staudt Gábor <[email protected]>
Dátum: 2012. június 5. 10:14
Tárgy: Re:
Címzett: Gémesi Emese <[email protected]>

Igyekszik az ember segíteni ahol tud:)

2012. június 5. 0:28 Gémesi Emese írta, <[email protected]>:

Szia!

Hallom, akkor megindult a XX. kerületi etikai dömping…

Gondolom, akkor már nincs jelentősége, hogy mit beszélünk (egy volt tag neve)….-ügyben :) Azért aranyos voltál, köszi, jól esett, hogy ötletelgettünk és meghallgattál :)

Üdv,

Emese

Feladó: Gémesi Emese <[email protected]>
Dátum: 2013. március 12. 11:02
Tárgy: Fwd:
Címzett:

———- Továbbított levél ———-
Feladó: dr. Staudt Gábor <[email protected]>
Dátum: 2012. május 10. 10:00
Tárgy: Re:
Címzett: Gémesi Emese <[email protected]>

Ott, hogy egy normális beadványt várok, amiben bizonyítható tények vannak, és utána legkeményebben fel fogunk lépni, mert tisztában vagyunk a helyzettel. Az a gond, hogy Laci anno azt mondta, megoldja adminisztratív módon, hát nem sikerült…

Gábor

2012. május 10. 8:54 Gémesi Emese írta, <[email protected]>:

Szia Gábor!

Tegnap este “egyéb okok miatt” eszembe jutott N… etikai ügye. Megkérdezhetem, hogy áll a folyamat?

Előre is köszi,

Emese–
Szebb Jövőt!

Gémesi Emese

Alelnök

Jobbik – Pesterzsébet

70/………

www.pesterzsebet.jobbik.hu

From: Kredits Ferenc <[email protected]>
Date: 2013/2/25
Subject: Csevegés a következővel: Kredits Ferenc
To: [email protected]

22:45 Kredits: szia itt vagy?

én: szia, igen

mi újság?

22:47 Kredits: arra gondoltam, hogy nem fogom erőltetni XY (egy volt tag neve) ügyét a Bizottságban, megvárjuk hogy belépjen a MIÉP-be, mert talán az nagyobbat szól, ha ő záratja ki magát, vagy kilép magától, hogy beléphessen oda. Vélemény?

én: nem tartom jó ötletnek

egyrészt, mert várunk és vagy eljut hozzánk a hír, vagy nem

22:48 másrészt pedig, jó lenne, ha történne végre valami, mert ez már tényleg demoralizáló számomra is

tényleg ő bármit megtehet büntetlenül és következmények nélkül? …érted….

Kredits: ok rendben, akkor hajtom az ügyet tovább

én: rendben, köszi

22:49 nem neked szól persze, amit írtam

Kredits: értem én

én: hanem globálisan az egész rendszer, ez egy vicc

Kredits: okok megoldjuk

én: ok :)

még nálam van a számlád :)

22:50 odaadjam Benke Lacinak holnap vagy mi legyen?

Kredits: add oda neki

köszi

én: rendben

mindjárt küldök egy viccet mailben, tetszeni fog :)

22:51 Kredits: ok

Emese láthatóan sokoldalú tehetség, biztosan megbirkózik Pesterzsébet gondjaival,  pláne, ha Staudton és Kreditsen kívül Németh Dominika is besegít!

8. Kendi Imre

Hódmezővásárhelyi polgármester-jelölt

Ilyen cimborákkal nem kell tartani komoly számonkéréstől. 400 milliós köztartozás, naés? Jobbra Kendi Imre

Kendi hibátlan magyar nagyvállalkozó, óriási hazafi. Csak szemét libsik és nácik vágják a Jobbik néppárti szemébe, hogy dúsgazdag emberként alválllakozóit nem fizette ki, és 400 milliós köztartozása van. Alkalmasságának legfőbb bizonyítéka, hogy régi cimborája és ügyfele Lázár János fideszes főoligarchának, többek közt ebből él.

Részletek ITT: Több száz millióval tartozik a jobbikos jelölt cége

Tovább a tisztesség útján, hajrá Kendi, hajrá Jobbik!

9. Kőszeghy Ábel

Debreceni polgámester-jelölt

Kőszeghy: mint egy rossz Woody Allen paródia

Talpig nemzeti radikális úriember, mindössze költségvetési csalásért és hűtlen kezelésért nyomoz ellene az ügyészség (egy pártalapítvánnyal kapcsolatban). Egyeseknek van képe azért bírálni, mert olvasgatta a debreceni jobbikos tagság leveleit, mint azt a bíróság már első fokon kimondta:

Bíróság: a tagság leveleit olvasgatta a Jobbik debreceni polgármester-jelöltje

Ez arrafelé nemzeti-keresztyén erény, hiszen Kőszeghy debreceni pártelnöke és parlamenti képviselője, Kulcsár Gergely ellen is nyomoznak már hasonló ügyben. Ő a változatosság kedvéért személyazonosságot nyúlt le és más nevében tett becsületsértő kijelentéseket az interneten. Bagatell.

Kőszeghy Ábelnek az édesapjával közös cége van (T4-terv Bt.), amely főként fideszes önkormányzati megbízásokból él Hajdú-Biharban – ez feltétlen garancia a tisztesség nemzetmentő útjára!

Olyan megbízásokat is kapnak, ahol az édesanyja, Kőszeghy Éva elvállalja a főépítészi megbízást úgy, hogy a rendezési terv módosítást azonnal Kőszeghy cégének szavaztatja meg. Így volt Berekfürdőn és Ebesen is. Kőszeghy papa ezen felül jelentős bevételre tesz szert a Fidesztől a debreceni műszaki tervtanács tagjaként. Számtalan ügyet bírálnak, tulajdonképpen minden hat lakásosnál nagyobb társasház, és minden reklámtábla elbírálásánál közreműködnek.

Köszönjük. Emese!

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »