Nincs túl jó bőrben Weinstein, most éppen leukémia miatt kezelik

Nincs túl jó bőrben Weinstein, most éppen leukémia miatt kezelik

Harvey Weinstein egykori amerikai filmproducer, a #metoo-mozgalom egyik fő alakja akut mieloid leukémiában szenved – közölte két meg nem nevezett forrás az NBC News keddi cikke szerint. A zsidó exfilmmogul valaha a világ egyik legbefolyásosabb embere volt a filmiparban, azonban szexuális visszaélések miatt nemrég újabb vádakkal kellett szembenéznie.

Információk szerint Harvey Weinsteint a New York-i Rikers Island börtönszigeten kezelik daganatos betegsége miatt, amely a fehérvérűség egyik lassú kialakulású, többéves lefolyással járó fajtája tumoros fehérvérsejtek kialakulásával a csontvelőben és a vérben.

A krónikus mieloid leukémia – CML, más néven krónikus mielogén leukémia – százezerből átlagosan egy embernél alakul ki évente, a csontvelőt megtöltő daganatsejtek idővel a vérkeringésbe is bekerülnek, majd jellegzetesen a májban és a lépben halmozódnak fel.

Harvey Weinstein diagnózisának híre több egészségi problémájának megjelenését követte, a múlt hónapban sürgősségi szívműtéten esett át, hogy enyhítsék a tüdejében és a szívében felhalmozódó jelentős mennyiségű folyadékot. Képviselője, Craig Rothfeld börtöntanácsadó hétfő este adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy „Weinstein úr magánéletének tiszteletben tartása miatt nem nyilatkozunk bővebben”.

Egészségi panaszok sora

Harvey Weinsteint 2018 májusában New Yorkban tartóztatták le nemi erőszak és szexuális bűncselekmény elkövetésének vádjával, ugyanis az állítások szerint legalább három nőt szexuálisan bántalmazott. A bíróság elítélte Jessica Mann színésznő 2013-as megerőszakolásáért és Miriam Haley produkciós asszisztens 2006-os szexuális zaklatásáért. Később egy újabb ítéletet hoztak ellene Jevgenyija Csernyishova Olaszországban élő modell és színésznő megerőszakolásáért és szexuális zaklatásáért.

2020-ban már mentőautóval hagyta el a bíróságot, a 72 éves férfit a manhattani Bellevue kórházba szállították mellkasi fájdalmak és magas vérnyomás panasza miatt. Később sztentet ültettek be neki, hogy feloldják az egyik artéria elzáródását. Néhány héttel később, az ítélethirdetés után újabb mellkasi fájdalmakkal tért vissza a kórházba. Később pozitív lett a Covid–19-tesztje, néhány nappal azután, hogy átszállították egy Buffalo melletti állami börtönbe.

2021-ben, amikor kiadták Kaliforniának, hogy ott nemi erőszak vádjával jogi intézkedéseket tehessenek ellene, az ügyvédei nyilvánosságra hozták a producer betegségeinek egész sorát:

  • cukorbetegség,
  • koszorúér-betegség,
  • vérszegénység,
  • magas vérnyomás,
  • Hírdetés

  • obstruktív alvási apnoe,
  • krónikus derékfájás,
  • isiász,
  • krónikus lábfájás,
  • ízületi gyulladás,
  • olyan szembetegségek, amelyek súlyosan rontották a látását,
  • és persze a torz, halszerű farok, lásd a lenti kapcsolódó anyagokban.
  • A legutóbbi bírósági tárgyalásokon kerekesszéket használt. Júliusban Covid–19-cel és mindkét tüdejében tüdőgyulladással került kórházba.

    (NBC – Index nyomán)

    Korábban írtuk:

    Megint Weinstein zsidó farka volt a téma: csak ő látta nagynak, valójában torz és halszerű

    "Szereted a nagy, kövér, zsidó farkamat?" – Harvey Weinstein hollywoodi sikszeháreme (18+)

    Milyen ismerős kifejezés: mindig szarszaga volt, de "Isten ajándékának" képzelte magát

    Azt is megnézték Weinstein tárgyalásán, valóban degenerált-e még a "férfiassága" is – és igen, az


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »