NINCS SEMMI, AMIT HOZZÁ KÉNE FŰZNI…

NINCS SEMMI, AMIT HOZZÁ KÉNE FŰZNI…

Egy aktuális hír, kissé részletesebben, és talán közelebb az igazsághoz.

Így szabad csak letérdelni egy antifa előtt.
A 17 éves Kyle Rittenhouse (1. és 2. kép) azért vonult utcára Kenoshában, hogy több más hazafival együtt fegyverrel védje a várost a fosztogató antifa és BLM csőcseléktől. A helyi tévé riportot csinált vele az utcán, de ezalatt elkeveredtek mellőle a társai, és egyedül találta magát az antifák között. Ekkor vette őt üldözőbe Joseph Rosenbaum (3. kép), egy elítélt pedofil, aki korábban 12 évet töltött börtönben kisgyerekkel létesített szexuális aktus miatt. Rosenbaum először felé hajított egy tárgyat (egyes hírek szerint Molotov-koktélt), majd üldözni kezdte a fiút. Ő egy parkolóban szembefordult vele, leadott két figyelmeztető lövést, majd mikor az ennek ellenére a fegyveréért nyúlt, kapott kettőt a testébe és egyet a fejébe is. A pedó azonnal meghalt. De legalább szép halála volt, mert kedvenc hobbija közben halhatott meg: épp egy gyereket üldözött.

Hírdetés

Ezután többen is üldözőbe vették Kyle-t, és a földre döntötték. Ekkor ért oda hozzá Anthony Huber (4. kép), aki 25 éves kora ellenére már kétszer volt büntetve családon belüli erőszakért (egyszer börtönben, egyszer próbán). Ő gördeszkájával akarta fejbe vágni Kylet, de nem tudta végigvinni a mozdulatsort, mert kilyukadt a mellkasa. Kicsit vonaglott még, aztán ő is halott volt. A frissen érkező Gaige Grosskreutz (5. kép) már pisztollyal próbálkozott, de ezt a párbajt is Kyle nyerte: az antifa kezéből egyből kiesett a fegyver, amikor a lövéstől leszakadt a fél felkarja. Az antifák ekkor rájöttek, hogy ebben a tűzpárbajban sok babér nem terem nekik, és végre eltakarodtak a helyszínről.
Kyle-t végül otthonában vették őrizetbe, és emberöléssel vádolják. A GoFundMe persze rögtön letiltotta a részére rendezett gyűjtést, de így is özönlenek hozzá az adományok, és az egyik legnevesebb jobboldali ügyvéd vállalta el a védelmét.

/ forrás: egy másik facebook oldal/”


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »