Nincs más választás, Magyarországra kell költözni az ISIL elől

A Brit Nemzeti Párt korábbi elnöke szerint az Iszlám Állam polgárháborúba taszítja Nyugat-Európát a következő pár évben, így Nick Griffin szerint az embereknek Magyarországra, Lengyelországra vagy Oroszországba kell költözniük.

Magyar Menedék - Badiny

A volt EP-képviselő szerint a nyugatot elpusztította a liberalizmus, a kereszténység túlélésének záloga szerinte egyedül Kelet-Európa lehet, hiszen az al-Kaida vagy az Iszlám Állam polgárháborúba taszítja Nyugat-Európát a következő pár évben. A Brit Nemzeti Párt egykori elnöke azt mondta, az embereknek nincsen más választásuk, Magyarországra, Lengyelországba vagy Oroszországba kell költözniük.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint ugyanakkor nem kell tömeges áttelepüléstől tartani Nyugat-Európából.

Hírdetés

„Magyarország esetében az itt élő muzulmánok a lakosság 0,3 százalékát teszik ki, döntő részük itt végezte az egyetemet, magyarral házasodott, és a felső-középréteghez tartozik. Oroszország esetében egy nyugati rendkívül nehezen tud akklimatizálódni, és az orosz déli határnál 20 millió szunnita él” – fogalmazott.

Szerinte a Brit Nemzeti Párt egykori elnökének abban viszont igaza van, hogy az Iszlám Állam háborúba taszítja Nyugat-Európát, ugyanis meghirdette háromlépcsős stratégiáját. Első lépésben kalifátust akarnak létesíteni a muzulmán világban, majd maguk alá kívánják gyűrni a világ terrorszervezeteit, a harmadik céljuk pedig, hogy a világ minden országában legyen olyan emberük, aki utasításra azonnal robbant – vázolta fel az Iszlám Állam forgatókönyvét Nógrádi György.

Azt is mondta, 1000 bejött migránsból legalább 1 képzett terrorista van. Mivel tavaly 1 millió 600 ezer migráns érkezett, ez 1600 képzett terroristát jelent: Nyugat-Európa erre nincs felkészülve – tette hozzá.

Nógrádi György szerint az Iszlám Államot minél előbb szét kell verni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »