Nincs Junckernél nagyobb tahó a galaxisban

Nincs Junckernél nagyobb tahó a galaxisban

Azt már az Orbánnak adott tasli után láthattuk, hogy az Európai Bizottság elnökével valami nagyon nincs rendben. Később a teljes videót megtekintve, amelyből kiderült, hogy végigtrollkodta az összes európai vezetőt, világossá vált, hogy a fickó vagy hulla részeg, vagy teljesen őrült. De a valóság ennél is rosszabb.

Van, aki szerint ez a szuperlazaság cool dolog. Így próbálta magyarázni a strasbourgi szürreális jelenetet Juncker szóvivője, de lényegében baráti jófejkedésnek tudta be a dolgot Havasi Bertalan, a magyar kormányfő sajtófőnöke is.
Ez videó azonban végképp le kell fagyassza a mosolyt azoknak az arcáról, akik szerint az EB-elnök egy kicsit lökött, de alapvetően jópofa fickó. A felvétel tanúsága szerint a horvát elnök asszonnyal közösen tartott április végi sajtótájékoztatón felvette a telefont, és utána még dobott egy sms-t is. Közben szegény Kolinda Grabar-Kitarovic próbál úgy tenni, mintha nem egy előember játszana mellette a marokbakelitjével. Nem, sajnos

Hírdetés

Jean-Claude Juncker, az Európai Unió első embere nem egy vicces troll, hanem egy utolsó tahó szarházi.

Az unió Jelcinje legalább egy dologra jó: ezeket a képsorokat látva, a hazai fél-balkáni politikai kultúra kifejezetten példaértékűnek tűnik.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »