"Nincs itt már semmi, csak a rohadás és kupleráj" – miniszteri támogatással cigányosították el a lóversenysportot

"Nincs itt már semmi, csak a rohadás és kupleráj" – miniszteri támogatással cigányosították el a lóversenysportot

„Egy cigánybűnöző klikk telepedett rá a lósportra. Nincs itt már szakmaiság, nincs itt már semmi, csak a rohadás és kupleráj. Akik valamit is tenni akartak a lóversenyzésért, kicsinálták, lejáratták, elüldözték. Egyedül, ami virágzik: a fogadási csalás” – fogalmaz levelében a Privátkopónak bennfentes olvasója. „Lakatos Csaba egy külön fejezet. Ha valaki, akkor ő vastagon megérdemelné, hogy kitiltsák a Kincsem Parkból. Örökre. Ezzel szemben kifejezetten miatta szüntették meg azt az előírást, hogy a hajtóknak tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkezniük. Ez az ember tele van kétes ügyekkel, fenyeget, terrorizál, verekszik, a rendőrségi kapcsolataival félemlít meg embereket. Nagylábon él – nem tudni, miből” – teszi hozzá.

Nagy érdeklődéssel olvasom a Kincsem Parkban uralkodó állapotokról szóló cikkeiket.

Közel 10 évig voltam aktív szereplője a lóversenysportnak. Amiért hátat fordítottam az egésznek: elcigányosodott a sportág, ez a szó valódi és átvitt értelmében is igaz. Zsebtolvajok, csalók, számlagyárosok, drogosok, börtöntöltelékek képezik ma a sportág „krémjét”. Jelenleg 13-14 olyan személy található a Kincsem Parkban, akiket korábban letöltendő szabadságvesztésre ítélt a bíróság, vannak közöttük, akiket többször is (pl. Lakatos Csaba).

Az elmúlt években lerohasztották, lezüllesztették a lóversenyzést. Harmadosztályú, kolbásznak való, néhány százezer forintos lovakkal versenyezgetnek olyan emberek, akiket lovak közelébe sem volna szabad engedni. Lakatosról például tudni kell, hogy felszerszámozni sem képes egy lovat, de ő a „sztár”, mivel össze van nőve Pécsi István ügyvezetővel, aminek köszönhetően lótulajdonosok és hajtók sorsát tudja tönkretenni, erre számos példát tudnék felhozni az elmúlt 10 évből. Aki nem áll be a sorba, akit nem tudnak megtörni, azt egyszerűen kitiltják a Kincsem Parkból. Hányinger, ami ott folyik.

Kimondom: egy cigánybűnöző klikk telepedett rá a lósportra. Nincs itt már szakmaiság, nincs itt már semmi, csak a rohadás és kupleráj. Akik valamit is tenni akartak a lóversenyzésért, kicsinálták, lejáratták, elüldözték. Egyedül, ami virágzik: a fogadási csalás. Bár a Kincsem Park belső szabályzata tiltja, hogy a lótulajdonosok és a hajtók fogadjanak futamokra, ezt szinte mindenki megszegi. Ezért aztán a futamok kb. háromnegyede „lemutyizott”.

De említhetném az úgynevezett doppingvizsgálatokat is. Több esetről is tudok, amikor kicserélték a doppingteszteket, csak hogy a doppingolt ló ne bukjon meg, és így ne boruljon a „tikett” (fogadás).

Hírdetés


Lakatos a legkártékonyabb: fenyeget, terrorizál, verekszik, a rendőrségi kapcsolataival félemlít meg embereket – Pécsi István cimborája

Lakatos Csaba egy külön fejezet. Ő a legkártékonyabb. Ha valaki, akkor ő vastagon megérdemelné, hogy kitiltsák a Kincsem Parkból. Örökre. Ezzel szemben kifejezetten miatta szüntették meg azt az előírást, hogy a hajtóknak tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkezniük. Ez az ember tele van kétes ügyekkel, fenyeget, terrorizál, verekszik, a rendőrségi kapcsolataival félemlít meg embereket. Nagylábon él – nem tudni, miből. Illetve, lehetett hallani híreket arról, hogy több vállalkozót „lehúzott”. A Mátraholding Zrt.-vel is volt egy furcsa, úgymond szponzori kapcsolata, erről a következő levelemben részletesen írok önöknek. Úgy tudom, évek óta egy homoszexuális „vállalkozó” – R. Dániel – pénzeli Lakatost, az ő BMW-jével közlekedik, aki felettébb érdekes körülmények között szerezte a vagyonát…

Hamarosan ismét jelentkezem!

Tisztelettel: XY”
(teljes név a Privátkopó szerkesztőségében)

Korábban írtuk: Vasvillával támadt a lótulajdonosra a rovott múltú Lakatos – az ügyet szépen eltussolták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »