Nincs elég buzi

Komoly probléma ütötte fel a fejét nemrég az Egyesült Államokban, pontosabban Hollywoodban. A globalista propagandagépezet egyik központja – mint egy kutatásból kiderült -, nem elég píszi. Konkrétan nincs elég buzi az ott gyártott filmekben.

Ez pedig gond. Méghozzá nem is kicsi.

Az Államokban működő Melegek és Leszbikusok Rágalmazás Elleni Szövetsége (GLAAD) által nemrég nyilvánosságra hozott tanulmány ugyanis megállapította, hogy 2014-ben „a hét legnagyobb stúdió által jegyzett 114 mozifilm 17,5 százalékában volt csak leszbikus, meleg vagy biszexuális karakter, míg egyetlen alkotásban sem volt azonosíthatóan transznemű szereplő”. A stúdiók hozzáállása a dologhoz ezért nem megfelelő, mivel a deviáns propaganda így nem olyan mértékben jut el a világ minden tájára, mint ahogy azt az amerikai buzilobbi helyesnek gondolná.

Hírdetés

Hogy az ügy még nagyobb hangsúlyt és médiafigyelmet kapjon, a GLAAD minősíteni is kezdte a stúdiókat, annak alapján, hogy melyik menyire hajlandó megfelelni az elvárásaiknak. A ”döbenetes” kutatási adatokra való tekintettel kiváló minősítést természetesen nem adtak ki. Jó minősítést kapott a Warner Bros., megfelelőt a 20th Century Fox, a Lionsgate, a Paramount Pictures és az Universal Pictures, míg teljes mértékben elmarasztalták a Sony Pictures-t, The Walt Disney Co-t.

Miután mi is jól kiszörnyülködtük magunkat, azért érdemes a kutatás mögé nézni. A GLAAD ugyan hőbörög a 17,5 százalékos adaton, de az a valóságban mégiscsak azt jelenti, hogy lényegében minden ötödik filmben vannak olyan hosszabb-rövidebb képsorok, amelyek valamilyen szinten a homokszexet propagálják. És azért ez valljuk meg, nem kis mennyiség.

Afelől pedig egy pillanatig ne legyen kétségünk, hogy az álomgyár fogékony lesz majd a ”jogos” kritikára és a 17,5 százalékos arány a közeljövőben rohamosan növekedni fog.

Így megy ez.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »