Nikolics: Senki se becsüljön le minket

Nikolics nem akar felébredni az álomból, Guzmics a labdabirtoklásunknak örül, Gera még mindig bírja erővel és tüdővel, Kádár az orosz bírót kritizálja, Szalai pedig Korda Györgyöt idézett. Így látták a szereplők.

„Két meccs, négy pont? Nem akarok felébredni az álomból! Negyvennégy év után értünk el ekkora eredményt és még nincs vége. Megmutattuk a világnak, hogy senki se becsüljön le minket. Az egyenlítés előtt nagy labdát kaptam Nagy Ádámtól, gondoltam, hogy Gerának passzolok, de meggondoltam magam, és így volt jó: inkább Böde felé rúgtam a labdát. Örülök, hogy jól döntöttem” – mondta a mérkőzés után Nikolics Nemanja.

„A higgadtságon volt a hangsúly a mérkőzés előtt, ezért sem kellett feltüzelnem a csapatot, persze megvolt a szokásos beszéd az öltözőben. A mérkőzésen végig mi domináltunk, amit nagy dolognak tartok. Végig hittem az egyenlítésben!” – közölte Dzsudzsák Balázs.

Hírdetés

„Próbáltam megnyugtató módon csinálni a dolgom. Persze, elfáradtam, de ez teljesen normális. Viszont boldogan vettem észre, hogy nincsenek a csapatnak fizikális problémái!” – szólt Gera Zoltán.

„Nem volt tizenegyes! Én csak álltam egy helyben, még csak meg sem mozdultam, pedig arra készültem, hogy blokkolnom kell egy lövést. Az ellenfél egyszerűen belém jött, tehát volt közöttünk fizikai kontaktus, de nem szabálytalankodtam vele szemben. Tudtam, hogy nem kaphatunk ki, tudtam, hogy fel fogunk állni a padlóról. Sikerült!” – magyarázta Kádár Tamás.

„Ez egy hatalmas all-in volt! Három csatárral támadtunk, kockáztattunk és bejött! Szóltam Nikolicsnak, hogy ma az ő napja van, ő dönti el a meccset. Ha nem is döntötte el, de hatalmas szerepet vállalt az egyenlítésben. Szerintem nem volt jogos az izlandi tizenegyes” – mondta Szalai Ádám.

„Ha nincs a büntető, biztosan másképp alakul a meccs. Talán nyerünk, mert végig mi domináltunk. A labdabirtoklási arányt óriási dolognak tartom, végig ezt magyarázta a kapitány, ezt gyakoroltuk az edzőtáborban, és ebben sikerült szintet lépnünk” – emlékezett Guzmics Richárd.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »