Niggerimádó cafkák fogták le barátnőjüket egy drogos buliban, hogy egy előember megerőszakolhassa

Egy átfüvezett és átpiált éjszaka után állítólagos barátai támadtak rá egy 16 éves amerikai lányra, akit először megvertek, majd lefogták, és a banda legidősebb nigger tagja megerőszakolta. A történtekről felvétel is készült, ami bizonyítékként szolgál a brutális tettre, ennek ellenére mindenki tagadja a vádakat.

Videóra vették, ahogy egy floridai tinit megtámad, majd lefog öt tinédzser, és egyikük megerőszakolja – írta a nydailynews.com. Az öt gyanúsítottat, a 15 éves Patricia Montest, a 16 éves Erica Averyt, a 17 éves Dwight Henryt, a 18 éves Lanel Singletont, és a 19 éves Jayvon Woolforkot már mind vádolják a támadással. Az eset egy hollywood-i ház előtt történt november 1-jén.

A mobiltelefonnal készített sokkoló felvételeken, melyekhez a WFOR-TV csütörtökön hozzájutott, látható, amint két tizenéves lány ököllel üti és rugdossa a 16 éves áldozatot, majd arra utasítják, hogy feküdjön le a 19 éves Jayvon Woolfork-kal. Legalább két fiatalember is látható a videókon, amint a támadást figyelik. „Nem kedvelik ezt a lányt” – mondta az egyik férfi. „Mondtam neked, hogy valakit ki fogunk csinálni” – válaszolta az egyik lány. Az áldozat elkezdett sírni, és könyörgött, hogy engedjék el. „Vigyetek haza” – mondta.

Hírdetés

A harc a házon belül folytatódott, ahol a gyanúsítottak a vádak szerint berángatták az áldozatot egy szobába, és lefogták, miközben Woolfork megerőszakolta. A szerencsétlen lányt később elengedték, de előtte leköpték, és mindennek elmondták, miközben kitántorgott a McKinley utcai házból.

A tini egy helyi kórházba ment, ahol azt mondta a nyomozóknak, hogy a brutális támadás egy a barátaival átfüvezett és átpiált éjszaka után történt. „Én csak soha többé nem akarom őket látni” – mondta a rendőrségnek a bírósági dokumentumokon alapuló jelentése szerint. „Azt hittem, hogy a barátaim. És az, hogy ők ilyesmit tettek, nagyon elcseszett, kegyetlen és beteg.”

Az öt gyanúsítottat később letartóztatták, két rendbeli fegyveres szexuális támadással és két rendbeli emberrablással vádolták meg őket. A három fiatalkorú ellen felnőttként emeltek vádat. Mindegyikük ártatlannak vallotta magát, de csak Montest helyezték óvadék ellenében szabadlábra. A mobiltelefonos videók egy részét tavaly lejátszották a bíróságon, amikor a bíró úgy nyilatkozott: „Lehetetlen elhinni, hogy emberek képesek úgy bánni más emberekkel, ahogy ezzel a fiatal hölggyel bántak.”


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »