Nigger rapper: “Nagy-Britannia 100 százalékig rasszista még akkor is, ha titkolja”

Nigger rapper: “Nagy-Britannia 100 százalékig rasszista még akkor is, ha titkolja”

Nem mi mondjuk, hanem „Stormzy”, egy dísznigger, aki a britek egyik legnépszerűbb rappere. Szerinte Boris Johnson csak azt hozta el, hogy „most már ki is merik mondani az emberek”.

A sokáig a „boldog nyugatot” jelentő Nagy-Britannia liberális imidzse tulajdonképpen napról napra rosszabb: az elmúlt évek egyik legnagyobb brit zeneikonja, Stormzy a bulvárban rombolja a képet. A rapper, aki arról is híres, hogy ő volt a Glastonbury fesztivál történetének első nigger előadója a lehető legegyértelműbben kijelentette, hogy ez az ország teljesen rasszista:

Hírdetés

„Száz százalékig rasszista még akkor is, ha titkolja” – mondta a La Reppubblica olasz lapnak.

„Ebben az országban nagyon nehéz azt mondani, hogy rasszizmus van. Olaszországban tiszta sor, de ha egy britnek megpróbálom elmagyarázni, hogy az ország rasszista, mindenki azt mondja: dehogy az, hát te is sikeres vagy, ráadásul nézd meg Londont, mennyi fekete él ott” – folytatta a rapper, aki szeirnt Boris Johnson megjelenése csak rontja a helyzetet, hiszen vezető nyíltan rasszista dolgokat mer mondani, akkor mások is fognak.

„Előtte az embereknek el kellett rejteniük ezeket. Ha valami rosszat gondoltál a feketékről vagy a muszlimukról csendben maradtál inkább. Most ezek az emberek magabiztosan kimondhatják ezeket nyilvánosan. Ez nagyon ijesztő, kurvára ijesztő.”


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »