Niedermüller rémisztő képződményeket favorizál

Niedermüller rémisztő képződményeket favorizál

A VII. kerület újdonsült polgármestere aggódik. Már megint. Könnyű kitalálni, hogy miért. Antiszemitizmus, rasszizmus és a szokásos árukapcsolás egyéb részei miatt. Na, nem a judapestező jobbikos szerencsi jelölt miatt, aki mögé Niedermüller pártja, a DK is teljes mellszélességgel beállt. Nem.

„Az adatok pontosan mutatják, hogy Magyarország messze a legelutasítóbb a kulturális különbségekkel szemben” – írja egy egy OECD-ábrára hivatkozva a kerületvezető egy pénteki Facebook-posztjában.

ÓECÉDÉ! Az egy komoly valami, nincs mit tenni. El kell fogadnunk, hogy ide vezetett Orbán gyűlöletpolitikája.

Niedermüller is levonta a magától értetődő következtetést. Mint írja: „Az Orbán-kormány idegenellenes, bevándorlásellenes, antiszemitizmust, cigányellenességet eltűrő, a melegeket megbélyegző, kirekesztő, mindezt durván és alantas módon kihasználó politikája ide vezetett.”

Hírdetés

Hogy mennyire komoly kutatás alapozta meg az OECD ábráját, arról a saját szemünkkel is megbizonyosodhatunk, ha megnézzük, milyen társadalmak a legelfogadóbbak. Ott van például Izland. Oh, az a sokszínű izlandi nép! Nekik bizony komoly tapasztalataik vannak a másságot illetően. Vagy mégsem?

Nézzük csak meg, milyen az etnikai és vallási összetétel a tűz és jég földjén: A lakosság 93,9 százaléka izlandi állampolgár. A legnagyobb nemzetiségi csoportok: dánok: 1,3 százalék, amerikaiak: 0,7 százalék, svédek: 0,5 százalék, németek: 0,4 százalék, egyéb: 3,2 százalék. Az izlandi lakosok 93 százaléka evangélikus, két százaléka római katolikus, a maradék öt százalék pedig egyéb vallások híve.

Pfuj! Mennyi keresztény fehér férfi! Meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »