Nicolas Sarkozy hülyesége, avagy miért tiltották be a „fajvédők” budapesti konferenciáját

Nicolas Sarkozy hülyesége, avagy miért tiltották be a „fajvédők” budapesti konferenciáját

Nicolas Sarkozy, az újra a francia elnöki posztra pályázó félig zsidó származású politikus, egy minapi Twitter-bejegyzésében tömören összefoglalta az őshonos európai népek megsemmisítésére irányuló cionista politika lényegét: „Le métissage enrichit les sociétés, la consanguinité les tue,” – írta Sarkozy, ami magyarra a következőképpen fordítható: „Az etnikai keveredés gazdagítja a társadalmat, míg az azonos népcsoporton belüli szaporodás tönkreteszi”.

Érdekes módon azonban maguk a zsidók másképpen gondolják: hiszen ha ők Sarkozy idézett mondatának szellemében éltek volna az elmúlt évezredek folyamán, akkor aligha maradhattak volna fönn. (Az Ószövetségnek pedig központi eleme a keveredés elutasítása.) De persze ugyanez érvényes a franciákra, angolokra, magyarokra vagy bármely más népre vonatkozóan is.

Hírdetés

A múltban szinte minden nép Sarkozy elvárásaival ellentétesen cselekedett, és mégis (vagy éppen ezért) több nagyszerű civilizáció is kifejlődött a történelem kezdete óta. Az idióta Sarkozynek feltehetné valaki a kérdést: ha az „azonos népcsoporton belüli szaporodás tönkreteszi a társadalmakat”, akkor hogyan maradhatott fönn és lehetett olyan sikeres az európai civilizáció, amelynek népei – beleértve a zsidókat is – alapvetően az „azonos népcsoporton belüli szaporodás” elvéhez tartották magukat.

Európa és benne Franciaország közállapotainak félelmetes romlását elnézve aligha lehet kérdéses, hogy az igazság éppen ellenkezője annak, mint amit Nicolas Sarkozy állít: az egymástól távol álló etnikumok és főképpen a rasszok közötti keveredés végzetesen tönkreteszi a társadalmakat.

Erről az alapvető igazságról beszélt volna több „fajvédő” is a National Policy Institute budapesti konferenciáján. Melynek betiltását éppen azért kellett elrendelni, hogy ezt az igazságot ne lehessen elmondani.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »