NFL Super Bowl: hosszabbításban nyert a Kansas City Chiefs

NFL Super Bowl: hosszabbításban nyert a Kansas City Chiefs

Nyitókép: SITA

A tévéközvetítés szünetében Karikó Katalin is feltűnt a Pfizer reklámjában. Az Egyesült Államokban az év sporteseményének számító mérkőzést több mint százmillióan látták az országban. Az 58. Super Bowl eredménye: San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs 22-25.

A Kansas City Chiefs vezető edzője, Andy Reid a mérkőzés után a védelmet méltatta: „A védekező játékosok elképesztőek voltak, miközben a támadóink kitartóan nyomultak előre. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra”

Hírdetés

A Chiefs egyik játékosa, Travis Kelce, aki egyébként a Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift párja, arról beszélt, hogy egész évben ezért harcoltak. Szertenék elérni, hogy egymás után háromszor is a magasba emelhessék a Lombardi-trófeát. Ezért küzdenek a következő szezonban.

A Super Bowl nézettsége miatt nem csak a sportról szól, hanem a szünetekben fellépő sztárokról és a televíziós reklámokról is. Idén a Pfizer gyógyszergyár készített egy 60 másodperces spotot a tudomány feljődéséről és a gyógyszergyár 175 éves történetéről. A tudósok sorában feltűnik Karikó Katalin is.

Euronews


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »