Nézzük előbb az ítéletet!

Nézzük előbb az ítéletet!

Gáti Péter Gyula bíró: azoknak van igazuk, akik munkájukat végző családos embereket gyaláztak, erőszakot alkalmaztak, hazudoztak, fenyegetőztek, pókembereztek, Bangónéztak, Varjúztak és ajtónak szaladtak – vagyis a munkájukat végezték.

Megdöbbentő ítéletet hozott, első fokon, nem jogerősen a Budapesti II. és III. kerületi Bíróság dr. Gáti Péter Gyula bíró vezette tanácsa az ellenzéki képviselők 2018. decemberi durva, az MTVA székházába betörő, ott randalírozó, időnként a nyomdafestéket sem tűrő, az ott dolgozókat is becsmérlő képviselők által indított perben.

mtva_ellenzeki_itelet-drgatipeter.pdf

Az MTVA, amely az atrocitások kárvallottja volt, nem kívánja minősíteni a bíróság ítéletét, a meghozott első fokú ítéletet. Miután azonban azt elfogadhatatlannak, a peres eljárás menetét jogszerűtlennek tartja, az ítéletben foglaltakat vitatja, ezért az ítélettel szemben fellebbezést nyújt be.

Hírdetés

Az ítélethirdetést követően – a pert indító képviselők, illetve pártjaik – közleményekben már megkezdték a közmédia fenyegetését, igyekezvén nyomást gyakorolni a munkájukat végző újságírókra, más dolgozókra, biztonsági munkatársakra. Elhallgatva azt a tényt, hogy a bíróság ítélete nem jogerős, és semmire nem jogosítja fel a fenyegetőző képviselőket és szervezetiket. Ebben amúgy erős támogatókra találtak néhány internetes portálban. (Index, 24.hu, 444.hu, hvg.hu stb.)

Az MTVA továbbra is azt kéri az ellenzéki képviselőktől, hogy tartsák tiszteletben a törvényeket, köztük is elsőrendűen a médiatörvényt, az Alaptörvényben foglalt emberi méltóság tiszteletét biztosítsák az ott dolgozóknak, és ne hazudozzanak a vezérigazgatót illetően, mert pontosan tudják, hogy egyetlen bíróság sem mondta Papp Dánielt hírhamisítónak, ugyanis az ítélet azt mondta ki, hogy “nevezhetik hírhamisítónak, mert az nem tényállítás hanem vélemény”.

Pontosan úgy, ahogyan Varjú Lászlót, Hadházy Ákost, Kunhalmi Ágnest, Vadai Ágnest, Széll Bernadettet, Bangóné Borbély Ildikót és társait is nevezhetnénk hazudozóknak, csalóknak, gyalázkodóknak stb. ám tekintettel emberi mivoltukra ezen gyakorlattól eltekintünk.

dr. Gáti Péter Gyula bírónak pedig üzenjük, ha esetleg van a lakásában tűzriasztó, akkor legközelebb felkérünk egy kormánypárti képviselőt, ugorjon már be a bíró úrhoz, aztán hozzá működésbe azt a riasztót. utólag majd azt mondjuk legfeljebb, hogy ez a képviselői munka elengedhetetlen velejárója.

Ha már egy jobbikos barom szerint ez az.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »