Nézze meg Mengyi "Voldemort" Roland fejét, ahogy épp a Btk. szigorításáról beszél

Nézze meg Mengyi "Voldemort" Roland fejét, ahogy épp a Btk. szigorításáról beszél

Tudjukki mostanában nem igazán áll mikrofon elé, még annak ellenére sem, hogy látszólag szándékosan hagyták elszaladni, miközben lefülelték, ahogy kenőpénzt vesz át. De nem mindig volt ez így.

Voldemort Nagyúr, azaz polgári-magyarországi nevén Mengyi Roland fideszes parlamenti képviselő négy évvel ezelőtt magabiztosan beszélt a Büntetőtörvénykönyv szigorításáról. A felvételt a képviselő saját Youtube-csatornáján fedezte fel az Északhírnök.

Mengyi Roland Borsod megyei közgyűlési elnökként beszélt arról, hogy a „vidéki emberek mindennapi problémáit” hogyan képviselik a szigorított Btk-val.

A teljes felvétel, Papcsákkal együtt:

Hírdetés

Noha a képviselő a beszédét inkább az életellenes bűncselekmények és a betörések felé terelte, ugyanakkor tekintve, hogy nem sokkal később ő maga kért milliós kenőpénzeket, a sajtótájékoztató felelevenítése ékes példáját mutatja a politikusi képmutatásnak.

A legjobb azonban a végszó, amit Papcsák Ferenc fűz hozzá a sajtótájékoztatóhoz. Eszerint a Btk…

Megteremti, illetőleg elősegíti a közélet tisztaságát is. Azt gondolom, ez sem egy érdektelen dolog, az előző nyolc év ismert bűneit figyelembe véve.

Csak nézzék a fejét:

Aki lemaradt volna, Mengyi Rolandot Voldemortnak kellett szólítani, és „alkotmányos költség” néven kellett neki tízmillió forint kenőpénzt adni azért, hogy egy kétmilliárd forintos szociális eu-s támogatást le tudjanak nyúlni. A képviselő mentelmi jogának felfüggesztését azóta Polt Péter legfőbb ügyész is kérte.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »