Nézd meg a fiát, "vedd el" az anyját – undorító LMBTQP-ügy Veszprém megyében

A Nemzeti Védelmi Szolgálat jelentett fel egy férfit a rendőrségnél, aki a gyanú szerint 2019 decemberében az interneten megismerkedett a kiskorú, tehát 14 év alatti fiúval, a bizalmába férkőzött, lelki támaszt és pénzügyi segítséget is nyújtott. Ezután 2020 augusztusában megismerkedett a kiskorú sértett anyjával is, akivel látszólagos szerelmi viszonyba, majd élettársi kapcsolatba került, csak azért, hogy a fiatal közelében maradhasson, és vele látszólagos apa-gyerek kapcsolatot alakíthasson ki.

A Blikk erről azt írja, a férfit a nevelt fia iránti viselkedése buktatta le egy gyámhatósági eljáráskor, ami többre engedett következtetni egy átlagos szülő-gyerek viszonynál. Mivel a lap szerint a férfi mentős, és mindez már az egészségügyi szolgálati jogviszony bevezetése után történt, így kapott jelzést az NVSZ. Ők ugyanis ugyanúgy elvégezhetik az egészségügyben foglalkoztatottak megbízhatósági vizsgálatát, mint a rendőrségnél, a rendvédelemben, illetve 2021. január 1-jétől a közigazgatásban dolgozókét.

Hírdetés

A rendőrség május 3-án fogta el a 43 éves Veszprém megyei tartózkodási helyű férfit, letartóztatták, és kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

(Police.hu – Blikk – Telex nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »