Newsmax: a demokraták repítettek volna golyót Trump fejébe!

– Alkotmányos eljárás alá akarják vonni Trumpot azért, mert azt mondta, hogy békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat? De hát nézzenek magukba, miket mondtak az elmúlt négy évben? – tette fel a kérdést a Newsmax konzervatív amerikai televíziócsatorna Diamond and Silk című műsorának egyik műsorvezetője, melyben munkatársával arról beszélgettek, hogy a demokraták hogyan tüzelték Trump ellen híveiket korábban, miközben a média nem nevezte őket árulónak, mint a leköszönő elnököt a Capitoliumnál mondott beszéde miatt.

A két színes bőrű műsorvezető felidézte, hogy mit mondott Donald Trump január 6-án: az elnök akkor azt üzente a Capitolium épületénél megjelent híveinek, hogy békésen hallassák hangjukat, beszédében azonban nem volt szó sem felkelésről, sem lázadásról. Ezt követően a műsorvezetők olyan idézeteket szedtek össze vezető demokrata politikusoktól, melyekben arra mutatnak rá, éppen a demokraták teszik azt, amivel az elnököt vádolják, hiszen az ellenzék már korábban is buzdított a Trump és támogatói elleni erőszakra.

– Ki kell menniük és golyót kell repíteniük Donald Trumpba. És ez tény – jelentette ki Rick Wilson, a The Lincoln Project egyik alapító tagja.

– Nem értem, hogy miért nincsenek széles körű felkelések az országban. Talán lehetne – mondta Nancy Pelosi az amerikai képviselőház elnöke, két másik interjúban pedig az állam ellenségeinek nevezte a Trump-adminisztrációt.

– Az embereknek utcára kellene vonulniuk, ez egy diktátor – szögezte le Donny Deutsch televíziós műsorvezető.

Hírdetés

– A legkomolyabb terrorfenyegetést az országban a fehér férfiak jelentik, többségük jobboldali radikális – mondta Don Lemon, a CNN amerikai hírcsatorna műsorvezetője utalva Trumpra és támogatóira.

A felidézett politikusok közül Joe Biden leendő elnök sem maradhatott ki, aki szerdán foglalja majd el az elnöki széket.

– Ha a középiskolában volnánk, akkor elvinném a tornaterem mögé és a lelket is kiverném belőle – mondta korábban az Egyesült Államok leendő elnöke.

– Nem állnak meg a novemberi szavazáskor, sem utána. Mindenkinek jól eszébe kellene vésnie: nem fogják feladni és nem is kell – jelentette ki Kamala Harris, aki az új adminisztrációban az alelnöki posztot fogja betölteni.

A műsorvezetők azzal zárták beszélgetésüket, hogy Nancy Pelosinak nem Trumpot kellene eljárás alá vonnia, hanem saját magát.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »