Nevetséges büntetést kaptak az iraki betolakodók egy német nő megerőszakolásáért Ausztriában…

Ko­ráb­ban nyolc iraki kontinensfoglalót ítél­tek el Bécs­ben, mert be­bi­zo­nyo­so­dott, hogy 2015 szil­vesz­te­ré­nek éj­sza­ká­ján cso­por­to­san meg­erő­sza­kol­tak egy német tu­ris­ta­lányt. A leg­fel­sőbb bí­ró­ság hely­ben hagyta a ko­rábbi íté­le­tet, és el­uta­sí­totta mind a nyolc bűnöző fel­leb­be­zé­sét.

A is beszámolt arról, hogy 2015 decemberében úgy döntött egy 28 éves német tanárnő, hogy Bécsbe utazik a barátnőjéhez, akivel együtt bulizzák majd át a szilveszter éjszakát. A német nő rendesen felöntött a garatra, majd amikor egyedül maradt az egyik belvárosi szórakozóhelyen, akkor három iraki szólította le. A három migráns egy barátjuk lakására vonszolta a nőt, ahol öt másik honfitársuk is jelen volt.

Hírdetés

A 22 és 48 év közötti bevándorlók egymás után molesztálták és erőszakolták meg áldozatukat. Az ügyészség szerint a nő olyan részeg volt, hogy magatehetetlenül feküdt az ágyon, a védekezésre nem volt lehetősége.

Az elsőfokú bíróság tavaly márciusban hozta meg az ítéletet, az elsőrendű vádlott és egy másik elkövető, aki kétszer is megbecstelenítette áldozatát, 13 évet kapott, a többieket 9 és 12 év közötti börtönre ítélték. A tavaly tavaszi tárgyalás után mind a nyolc elítélt fellebbezett enyhítésért, egyikük azzal próbált védekezni, hogy egy másik kultúrában nevelkedtek, és más a nőképük, mint a nyugat-európaiaknak. A bírónő azonban azt mondta erre, hogy emiatt nem lehet senkit enyhébb büntetésben részesíteni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »