Népességcsere? Genocídium! II.

Népességcsere? Genocídium! II.

Egy évvel ezelőtt már felhívtuk a figyelmet, hogy a cionista háttérhatalom nyíltan törekszik az európai fehér fajok elpusztítására. Ennek egyik leghatásosabb eszközeként pedig tudatos és tudat alatti eszközökkel népszerűsíti a színesbőrű férfi – fehér nő konstellációt.

Ennek egyik friss, ékes bizonyítéka a fajkeveredés népszerűsítése gyerekek számára, mindez szexuális felvilágosításként álcázva Franciaországban. A könyv az ötévesnél nagyobb gyerekeket célozza meg.

Íme a boldogság tökéletes receptje: színesbőrű apuka, fehér mama, két kis barna lurkó, a harmadik útban van.

Hát nem aranyos? Hogy véletlenül se tévedjenek el a franciák: a fehér mama hordja ki a barna bőrű gyereket. Persze ezek után fehér gyerek számára már nem lesz hely. De minek is?

Minden rendben! Örül a színesbőrű apuka, a fehér anyuka, a bizonytalan színű doktornő.

Hírdetés

Így fejlődik az ember: a fehér lánygyerekből fehér tini lány lesz, a színesbőrű fiúgyerekből kamaszfiú. Ez az élet rendje, majd összekerülnek, és gyermekeket nemzenek. Természetesen kevert fajúakat.

A könyvet a "francia" Nathan kiadó adja ki, ára potom 6 euró. Illusztrátora egy bizonyos Maud Riemann, a sokszínűség elkötelezett híve. Biztosan tősgyökeres francia.

Szeged, 2018. szeptember 13.

Bálint József


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »