Népesedési konferencia ellen tüntetett néhány baloldali kriptaszökevény Budapesten

Az alábbi beszámolót Toroczkai László facebook oldalán tette közzé:

Budaházy Edda egy rendkívül fontos mozgalmat hívott életre „Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom” néven. Ez a civil kezdeményezés ma tartotta meg a III. Nemzeti Népesedési Konferenciát Budapesten. Nincs ennél fontosabb kérdés, mégis nagyon keveset beszélünk arról, hogy a rohamosan fogyatkozó európai nemzetek helyét nem ok nélkül veszik át az új honfoglalók. A népesedési probléma ott áll a gazdasági és a morális gondok mögött, mellett is. 

Hírdetés

A mai konferencián számos kiváló előadás között hallhattunk egy nagyon érdekeset az abortuszok elkeserítő alakulásáról is. Eddáék egy vándorbölcsőt is útnak indítottak, amellyel jelképesen szeretnék segíteni a gyermeket vállaló magyar családokat, valamint egy vándordíjat is alapítottak, amelyet első alkalommal nekem adtak át (bár most már tényleg túl sok díjat ítélnek nekem az elmaradt belügyminisztériumi kitüntetés óta.
Országos múmia és torzszülött találkozó Megtisztelő és megható volt az a szeretet, amelyet ma is kaptam a hazánkért aggódó, csodálatos magyaroktól. Mindeközben hörögve, üvöltözve tüntetett a népesedési konferencia ellen egy zűrzavaros csürhe a Hazatérés Temploma előtt. A füstös képű indián-imitátorból, feminista vénlányokból és közismert zsidó élharcosból álló szedett-vedett csürhe kint a halált képviselte. Mi bent az életet, ha úgy tetszik, a magyar életet szolgáltuk.


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »