Népcsere

Népcsere

Mit nem kaptak a fogalom első használói, mint például Dr. Udo Ulfkotte, példaképem és mentorom? A kissé moderáltabb változatban az összeesküvési elméletek alu-sipkás, gyíkbőrbe varrt ürgéinek hívták az ilyeneket. A haladóprogresszívtoleráns frakció szimplán csak lefasiztázta, a változatosság kedvéért olykor lenácizta azokat, akik a migrációs mizériát annak nevezték, ami: az európai népek háttérbe szorítása, kultúridegenekkel való mesterséges  legyőzése, a behódolás ad abszurdumig történő, visszafordithatatlan folyamatának beteljesedése. Azok, akik bátran felszólaltak egy valóban fasisztoid ideológia ellen, ami vallási köntösben próbálja – mintegy „varázsütésre” – kb. 2010 óta immáron teljesen nyíltan az egész világot igája alá kényszeríteni, azok vagy teljes személyi védelem alatt állnak, mint pl. Udo is haláláig, vagy nyilvánosan, a médiákban megszűntek létezni. Sok jó cimborám, ismerősöm van köztük, olyanok, akik évekkel, évtizedekkel ezelőtt a szabadság és szekularizmus reményében hagyták el orientális otthonukat és integrálódva ma nagyobb patriótáknak tekinthetők, mint az átlag európai, vagy német polgár.

Nem kell ahhoz alumínium fejdísz, hogy az ember a nyilvánosan hozzáférhető, az állítólag öregedő és már-már kihalófélben levő európai kontinensre vonatkozó betelepítési ágendákat megkeresse és elolvassa (ENSZ, EU-anyagok). A migrációs krízisnek beállított jelenség előzményei már régebbi keletűek. Az úgy nevezett Hooton-terv, az USA-ból az 1940-es években a németeket akarta megsemmisíteni, mondván, ha nincsenek németek, akkor háborúk sem lesznek. Figyelemre méltó ebben, hogy az Egyesült Államok története szinte kizárólag háborúkból, idegen országokban való beavatkozásokról szól. Ennél korábbi keletű a Coudenhove-Kalergi terv a kevert európai népről (Praktischer Idealismus), amely azt taglalja, hogyha a határok, idő, valamint térségek okozta különbségek eltűnnek, akkor az eurázsiai-negroid faj az ősi egyiptomihoz lesz hasonlatos, a nemzetek sokszínűsége helyett pedig az emberek sokszínűséget fogja eredményezni. Kár, hogy az ideológiák nem számolnak az emberi alapösztönökkel. Újabban a CDU programjának 63. oldalán olvashatunk a „humanitárius kötelességből” adódó replacement migration-ról és relocation-ról (áttelepítési migráció, átköltöztetés); angol kifejezések a német szövegben. Talán Merkel abban reménykedett, hogy a hosszú programot  nem olvassa el senki, vagy ha mégis, akkor az angol fogalmakat a többség úgysem fogja megérteni.

Már a Nagy Francia Forradalom után is előfordultak áttelepítések. Ezt például megtapasztalhatta a lengyel nép is a sztálini diktatúra alatt. Mao Ce Tung (Mao Zedong), a nyugati 68-as generáció példaképe is előszeretettel folytatta e jeles mesterséget és a nyugati demokrácia fellegvára, az USA szintén szorgalmasan küldte át Kanadába az útjában álló őslakosokat, az indiánokat, egészen az 1970-es évekig. Ne feledjük a magát szocialistának nevező „testvérország”, Románia erdélyi bűntetteit sem!

Most egész Európa ítéltetett a vérfrissítésre, ahogy az „európai degenerációt” félő német pénzügyminiszter, Wolfgang Schäuble mondta, a maga megkeseredett módján, mint egész életében parancsokat végrehajtó szürke eminenciás. Miközben Merkel, aki újabban nemes egyszerűséggel a „szabad világ vezetőjének” hívatja magát, a német parlament feje felett mind a mai napig meghívókat küld a világ szegényebbik felébe. A 2015-ös önkényes határnyitással, a dublini egyezmény egyszemélyes hatályon kívül helyezésével, valamint a bevándorlási korlátozás, ellenőrzés további tagadásával szorgoskodik az európai nemzetek megszüntetésén. Eközben az európai kollektív öngyilkosság ellen féllepőket – mint például hazánk – drasztikus szankciókkal fenyegeti.  Az egykori agresszív Németország, amely új „életteret” (Lebensraum) keresett magának, most az európai országokat akarja rákényszeríteni a harmadik világ Európában kijelölt „életterére”. Ha a népek beledöglenek, akkor is.

Ma már nem fegyverekkel, nem villámháborúval operálnak. A végső győzelmet garantálja a média, az elemi érzelmek befolyásolása, a könnyzacskókra ható képek, a szívszaggató migráns történetek, a pol-korrektül megfogalmazott jelentések, valamint az ellenkezők stigmatizálása (náci). A penetránsan tolakodó jó-emberség narcisztikus terrorja lett a hangadó 70 évnyi agymosás után. Amióta az NDK-ból örökölt vezetők és a nekik behódolt B-kategóriás politikust játszó ripacsok irányítják Európa pénztárcáját – azaz Németországot és ezáltal az EU-t –, azóta az állítólagos önzetlenségtől pöffeszkedő akaratosság, az emberek életjogán túllepő és a történelemből már jól ismert német hegemóniai törekvések uralják a terepet – ezúttal a világmegváltás oldalán. A messziről jött idegen manapság szentfigurává vált a német háborús bűnök és az egykori gyarmatosítók oltárán. Az más kérdés, hogy a Nyugat ismét, vagy még mindig gyarmatosít-e, más, sokkal kifinomultabb módszerekkel.

Hírdetés

Sokan kérdezik magyar fórumokon, miért nem ellenkeznek a németek és a többi nyugat-európai, akiknek végső soron lehetőségük van az őrület megállítására?  Mint már többször írtam korábbi cikkeimben, aki ez ellen felszólal, annak vége. Társadalmilag is, egzisztenciálisan is. Kevesen tudnak arról a mérhetetlenül nagy felvásárlásról, melyet az olajban gazdag, egyúttal a nemzetközi terrorizmust pénzelő országok, mint Katar, vagy Szaúd Arábia az elmúlt évtizedekben végrehajtottak. Nem csak hatalmas mecseteket építettek Európában az öböl menti országok, hanem már az 1980-as évektől kezdve vásároltak fel kimagasló és jelképes ingatlanokat, mint pl. a Harrods luxus áruház Londonban, vagy a német Porsche, Volswagen, Hochtief cégek részesedéseit, illetve a legnagyobb német bank, a Deutsche Bank jelentős mennyiségű részvényét, továbbá a svájci Credit Suisse, a világ egyik legnagyobb bankjának számottevő tulajdonjogát. Még a keresztet ábrázoló svájci zászlót is eltüntette ez a bankház az arab piacokon mutatott hirdetéseiben. Aki ilyen helyen dolgozik, mer-e bármit is szólni? Többek között a szíriai konfliktus is Katar kereskedelmi érdekei miatt robbant ki. Majd az ENSZ menekültügyi szervezete, az UNHCR hirtelen lecsökkentette 2014-ben a Szíriával szomszédos országokban tartózkodó menekültek ellátásának összegét és a cunami beindult… Véletlen?

Kép: static.euronews.com

Közben Szíriában a háborúnak gyakorlatilag vége, a valódi menekültek, 600 ezer ember a környező országokból már haza is tért.  A napokban mégis közölték, hogy 2018-tól 390 ezer regisztrált szíriai élhet a családegyesítés jogával Németországban – amit óvatosan számolva is legalább öttel kell szorozni –, akik jogosultak lesznek beutazni és már nem jelennek meg a migrációs statisztikában. Több mint százezer afrikai, elsősorban fiatal férfi vár hermetikusan eldugva valahol a szicíliai hegyekben levő táborokban a továbbszállításra, ha a német választások véget érnek. A már Európában tartózkodó afgánok, irakiak és még sorolhatnám kik, szintén a családimportban reménykednek.

A népcsere teljes gőzzel folytatódik. Ezt EU-nyelven szolidaritásnak nevezik, de mi magyarok csak inváziónak hívjuk.

The post Népcsere appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »