NÉP, SZAVAZZ!!!

NIF: A “jó, ha nem feledjük” kategóriában érdemes felfrissíteni egy-két cikket. Mik is történtek velünk, akaratunkon kívül, vagy megtévesztett akaratunkkal, a becsapásunkon keresztül, kihasználva alul tájékozottságunkat, vagy tudatosan félrevezetve bennünket, a magyar népet!

Igen tisztelt szerkesztők!

Remélem, hogy a sokat hangoztatott esélyegyenlőség nevében továbbra is számíthatok segítségükre és az alábbi írások is el fognak jutni hasonlóan az önök kiadványaihoz, minden magyar állampolgárhoz.

Szép napot kívánok önöknek.

Lévay Atilla

A Justitia Bizottság tagja

NÉP SZAVAZZ!

2003 áprilisában népszavazás lesz, (kár, hogy nem elsején!!) Megyünk Európába. Meghívtak minket.
Most fogunk szavazni, hogy elfogadjuk-e a meghívást. Nem fogjuk megkapni ugyanazokat a kedvezményeket,
ugyanolyan feltételekkel, mint ahogy az előttünk belépő, nagyjából hasonló adottságokkal rendelkező országok megkapták. (Portugália, Görögország, esetleg Írország) Pedig mi és azok, akik a 45 éves Szovjet-orosz megszállást elszenvedtük, mennyivel hátrányosabb helyzetből indulunk. A multik évek óta adókedvezményeket kihasználva jönnek, mennek!!  Nekik mindent szabad; És nekünk!? Mint Nyilas Misik toporgunk majd sapkánkat szorongatva a csillogó, villogó előszobában és majd hálásak leszünk, hogy miután, mint naiv kis hülyéket kiraboltak minket, egy széles, lekezelő mosollyal a macska-asztalhoz tessékelnek majd.

   Kedves barátaim! Ez a tét!

Addig fognak szavaztatni minket, amíg végül is IGENT mondunk. Máshol is ezt tették.  Olyan lesz ez, mint a mesében az oroszlán barlangja. Sok lábnyom megy befelé, de egy sem jön kifelé!
Néhány nappal ezelőtt Medgyessy Péter nagy csinnadrattával elindította az Európai Unióba való belépésünk visszaszámlálási óráját. Még több mint 500 nap van hátra.
Persze mivel ŐK már eldöntötték, hogy MI mit akarunk, mit is akarhatunk, a népszavazás áprilisban már csak formalitás. Mi bamba birka nép mikor fogjuk ezt megérteni végre?
Az MSZ(M)P/SZDSZ erkölcsi hullái kórusban harsogják, hogy a belépésnek nincs altenativája. Ugyanők és elődeik szerint 1955-ben a Varsói Szerződésnek sem volt. Egy icike-picike változás azért van. Akkor halál, vagy börtön járt azért, ha valaki ellenezni, vagy kritizálni merészelte döntéseiket. Ma a saját pénzünkből költenek 3500 milliót arra, hogy szépen finoman, Andrássy Út 60 nélkül győzködjenek minket. Vajon hány lélegeztető gépet vagy egyéb korházi felszerelést lehetne ezen a pénzen venni?

És nincs egy magyar Cromwell aki végre, szétkergetné őket!

Egyébként az lenne igazságos, ha úgy, mint pl. Svédországban a belépés ellenzőinek ugyanakkora pénzösszeg állna a rendelkezésére saját álláspontjuk kifejtésére, mint a támogatóinak. Ilyesmit persze Magyarországon a jelenleg uralmon lévő erkölcsi hulláktól hiába is várnánk.

Igent mondhatunk később is!
Ne velük!      És ne most!
Lévay Atilla 2002. november
***************************

Magyarországon ma (is) minden hatalom és minden vagyon a „Dolgozó Népé!?”   /MSZ(M)P/


NÉP MEGINT SZAVAZZ!

2003 áprilisában népszavazás volt, Mentünk Európába. Meghívtak minket. Szavaztunk és elfogadtuk a meghívást. Nem kaptuk meg ugyanazokat a kedvezményeket, ugyanolyan feltételekkel, mint ahogy az előttünk belépő, nagyjából hasonló adottságokkal rendelkező országok megkapták. (Portugália, Görögország, esetleg Írország) Pedig mi és azok, akik a 45 éves Szovjet-orosz megszállást elszenvedtük, (Bulgária, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia) mennyivel hátrányosabb helyzetből indulunk. A „nyugati” múltik évek óta adókedvezményeket kihasználva jönnek, mennek!  Nekik mindent szabad; És nekünk!? Milliomos, vagy talán inkább milliárdos „SZEGÉNYPÁRTI” szocialistáink most vidáman lapogathatják egymás vállát. Megint sikerült átverni minket, ezt a szerencsétlen fütyülőbarackos bőgatyás NÉPET! És nekik mindegy, mert nekik mindig mindegy volt, hogy milyen áron!

Az MSZ(M)P/SZDSZ erkölcsi hullái kórusban harsogták, hogy a belépésnek nincs altenativája. Ugyanők és elődeik szerint 1955-ben a Varsói Szerződésnek sem volt.

És nincs egy magyar Cromwell aki végre, szétkergetné őket!!!

Igent, sokkal igazságosabb és jobb feltételeket elérve mondhattunk volna később is!

Most, ha még lehet, mentsük, ami menthető!
Ne az MSZ(M)P/SZDSZ erkölcsi hullái képviseljenek minket Európában.  A hurok régóta a nyakunkon van. Minden tétova mozdulatunkkal csak szorítunk rajta!
Gondolkozzunk el ezen és tépjük végre már le!

Lévay Atilla 2004. március 27. 

****************************

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kategória:CIONIZMUS, Elemzés, EU, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: EU BELÉPÉS, EU-KILÉPÉS?, HEXIT, SZDSZ erkölcsi hullái


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »