Nemzeti győzelem a népszavazáson

A magyar eredményre most a hazugságok tankáradatát zúdítja Brüsszel. És ezt a dübörgést erősíti fel itthon az önmagát „baloldalnak” füllentő bűnszövetkezet.

Fényes diadalt aratott a magyar nemzeti önvédelem a terrormigráció elleni népszavazáson. Az ország megoltalmazását támogató voksok olyan fölényes többséget értek el, hogy vélhetően azokban is lelkesedést keltettek, akik restségből nem adták le voksukat.

 

Most a győztesek között érezhették magukat ők is.

 

Erre a sikerre mint biztos alapra építeni lehet és kell. Európa félénkebb országainak kiváló iskolapéldát adott hazánk, Magyarország. A magyar társadalom nemet mondott az embercsempészekkel szövetkező brüsszeli, berlini politikusi garnitúrákra.

 

Juncker visszakapta a taslit, amit demokratáknak adott.

 

Az általános iskolai végzettségű Schulz és az egykori keletnémet ifjúkommunista Merkel most példát kapott demokratikus magatartásból. Mosolyuk alighanem vigyorrá szárad arcukon, amikor a magyar eredményt lenullázni akarják a kamerák előtt.

 

Megbukott az uniós migránspolitika.

 

És megbukott az alkoholista Európai Bizottság-i elnök, az iskolázatlan Európai Parlament-i elnök, és a migránsokkal üptre-puffra cukiskodó kancellár is – noha ezt még egy ideig nem fogják beismerni. Addig azonban nem húzzák majd, amíg a Kreml húzta az 1956 vérbe fojtása után.

 

A magyar eredményre most a hazugságok tankáradatát zúdítja Brüsszel.

Hírdetés

 

És ezt a dübörgést erősíti fel itthon a megvásárolt, önmagát „baloldalnak” füllentő bűnszövetkezet, amely most szintén vereséget szenvedett. Hiába kapták a pénzt a Lajtán túlról, hiába diktálták nekik a propagandamondatokat a tengerentúlról.

 

Tehetségtelennek bizonyultak: felsültek.

 

A magyar társadalom megint jól vizsgázott politikai érettségből. A korrumpált baloldali politikusok hibába bömbölték az éterben – a térfigyelő kameráknak is nyilatkozva – kretén mondataikat, bizonygatva, hogy a fehér fekete.

 

A sokszor megvezetett magyar társadalom most ellenállt.

 

Ezt a győzelmet a hazug politikusok elszámolására is föl kell használni – természetesen a jogállamiság teljes betartásával. A politikai bűnözők önmagukat leplezték le, hiszen óriásplakátokra feszítették fel ábrázatukat, amelyekre hazugságaikat is rányomtatták.

 

Tisztázni kell, honnan kaptak pénzt – ők vagy családtagjaik -, hogyan gyarapodott vagyonuk az utóbbi hónapokban – nekik, s családtagjaiknak. Le kell leplezni kapcsolatrendszerüket: honnan kapták a propagandavezénylést, kik diktálták nekik a hazugságokat.

 

Ne úszhassák meg, hogy hazugságaikkal megtévesztettek, lenini hasznos idiótákká züllesztettek embereket. A korrumpált politikusok és propagandisták nem lehetnek száznál többen. Őket kell testület előtt megkérdezni: valljanak forrásaikról.

 

A lenini hasznos idiótákat pedig tájékoztatni kell állapotukról.

 

Nem könnyű, hiszen azonosultak az agresszorral, ám pszichéjüknek talán használhat a mostani fényes győzelem, a nemzeti közösség érdekeinek bátor érvényesítése.

 

Igen, a bátorság is győzött a terrormigráció fényes elutasításával.

 

Kovács G. Tibor – www.gondola.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »