NemzetEgyesítő Mozgalom alakult

Megalakult, és a Szegedi Törvényszék bejegyezte a NemzetEgyesítő Mozgalom – röviden NEM Párt – szervezetünket, melynek alapvetései valamint az első bemutatkozó rendezvényünk meghívója lejjebb olvasható.Kérlek benneteket, terjesszétek a hírt, hogy minél több magyar ember egymásra találhasson, és visszavegyük azt, ami a mienk! A jövőnket!Áldás!

 

Dr. Kollár Lajosjogász, magyarász, közíró,a Szentkorona Eszme tudománykutatójaÖrökre való kötést tettünk veled, magyarok földje, kötést tettünk és megpecsételtük azt vérrel és verejtékkel. Vérünkkel érdemeljük ki ezt a hazát, és verejtékünkkel tartjuk meg magyarnak. Bármennyi vért és verejtéket kívánjon tőlünk ez a föld, nem panaszkodunk miatta. Cserébe annyit kívánunk csupán, hogy asszonyaink termékenyek legyenek, gyermekeket szüljenek, akik továbbviszik ezt a kötést,  és boldogan ontanak vért és verejtéket ezért a földért, amikor mi már nem leszünk.(Álmos vezér – a Vérszerződés megkötésekor, gróf czegei Wass Albert felidézésében)

Megalakult a NemzetEgyesítő Mozgalom (röviden a NEM Párt)!

Néhány a magyarság megmaradásáért és fejlődéséért elkötelezett ember megalapította a NemzetEgyesítő Mozgalmat, hogy felmutassa a politikai lózungokba belefáradt tétovázóknak, hogy létezik még magyar gondolat, létezik még magyar.

Alapvetéseink:

Nemzetben gondolkozz, ne pártban!

A magyar nemzeti érdekek mindenek felett!

A politikát vissza kell adni az emberek kezébe, ezzel együtt a közhatalmat is a nemzetnek kell közvetlenül gyakorolnia, nem a politikusoknak!

Az országgyűlésbe nem képviselőket, hanem követeket fogunk küldeni, számon kérhető, konkrét feladattal, ami csak a nemzeti érdekek talaján állhat, és nem részérdekek – pártérdekek – határozzák meg a nemzet jövőjét!

Hírdetés

A Szentkorona Eszme értékrendjének visszaállítása a garanciája a nemzet megmaradásának, ezért a nemzeti érdekek kifejeződésének a Szent Korona védelme alatt kell érvényesülnie!

Alulról szerveződő, magyar helyi közösségek összefogásából alakul ki az a szövetség, amely a magyar nemzeti érdekek összefogására képes közösségi erő!

Figyeld a híreinket, keresd a kapcsolatot a helyi nemzetben gondolkodó kisközösségekkel! Folyamatosan tájékoztatunk a fejleményekről!

Visszaszerezzük azt, ami a miénk – a döntést a saját sorsunkról, jövőnkről!

 

NemzetEgyesítő Mozgalom

NEM Párt

Pászti-Tóth Erzsébet

elnök

NEM Párt első fellépése, Szarvasi meghívó

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »