Németországtól már tengeralattjárót is követel a kijevi zsidó vezetés

Németországtól már tengeralattjárót is követel a kijevi zsidó vezetés

Berlin éppen csak bejelentette, hogy 14 darab Leopard 2 harckocsit ajándékoz Ukrajnának, Andrij Melnyik, a kijevi kormány egyik fő követeledzője, külügyminiszter-helyettese máris újabb „kreatív ötlettel” állt elő: Berlintől ezúttal a világ legjobb tengeralattjáróját követeli annak érdekében, hogy Ukrajna kiűzhesse a Fekete-tengerről az orosz hadiflottát. De Melnyik azt is tudja, hogy a törökök nem engedik át a Boszporusz-szoroson a német tengeralattjárót – írja a Die Welt.

Andrij Melnyik, Ukrajna külügyminiszter-helyettese, korábban Berlinben akkreditált ukrán nagykövet újabb merész követeléssel rukkolt elő. Néhány nappal ezelőtt a Németországot – sőt az egész Nyugatot – Oroszországgal háborúban állónak nyilvánító Berlin ígéretet tett arra, hogy Ukrajnának ajándékoz 14 darab Leopard 2 harckocsit. Nem sokkal később, pontosabban tegnap a mosdatlan szájú, követelőző ukrajnai politikus a következő twitteres üzenet tette közzé:

Sziasztok srácok! Tudom, hogy ezzel újabb szarvihart aratok, de megint van egy kreatív ötletem. Németország (a ThyssenKrupp) gyártja a világ legjobb HDW 212A osztályú tengeralattjáróját. A Bundeswehrnek hat ilyen U-hajója van. Akkor miért nem küldenek egyet Ukrajnába? Ha küldenének, akkor kiűznénk az orosz hadiflottát a Fekete-tengerről.

A Die Welt értesülése szerint a követelőző ukrajnai külügyminiszter-helyettes nagyon jól tudja: a német tengeralattjáró vízi úton csak a Boszporusz-szoroson átkelve juthat el a Fekete-tengerre, ezért azt tervezi, hogy azt szárazföldi úton kell eljuttatni oda. A Boszporuszon keresztüli átkeléshez ugyanis Ankara engedélye szükséges, s Ukrajna pedig tudja, hogy az oroszokkal való különleges kapcsolata miatt Recep Tayyip Erdogan török elnök úgyis elutasítaná a Kijevnek szánt német tengeralattjáró átkelésének engedélyezését.

Hírdetés

H. J. – Kuruc.info

Melnyik korábbi szánalmas alakításai:

Elon Musk leírta, hogyan lehetne befejezni a háborút – ukrán nagykövet: fuck off, szar a Teslád!

A berlini ukrán nagykövetnek megint nem tetszett a sértődött májas hurka beszéde

Az imádott Ukrajna nagykövete sértődékeny májas hurkának nevezte a német kancellárt, korábban seggfejezett is


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »