Németországban már 2020-ra (!) 20 millió muzulmán lesz

Németországban már 2020-ra (!) 20 millió muzulmán lesz

THE GATESTONE INSTITUTE

Bizalmas hírszerzési dokumentumok szivárogtak ki.

Ezekből idéz a portál:

„Importálunk iszlám szélsőségességet, arab antiszemitizmust, más népek nemzeti és etnikai konfliktusait és a társadalom és a jog más felfogását”.

Majd egy Orbán-mondást idéz:

„A migrációs válság destabilizálhat kormányokat, országokat és a teljes Európai kontinenst…Nem menekültválsággal nézünk szembe. Hanem olyan migrációs mozgalomról van szó, amely  gazdasági migránsokból, menekültekből és külföldi harcosokból is áll”

„Bajor törvényhozók demográfiai előrejelzése szerint Németország muzulmán népessége megnégyszereződhet és elérheti a megdöbbentő 20 milliót az elkövetkező öt évben.”

Hírdetés

Uwe Brandl, a Bajor Városok Szövetségének elnöke is kijelentette: Németország afelé halad, hogy „2020-ra 20 millió muzulmán lakja”.

Egy másik dokumentum – amelyből a Die Welt október 25-én részleteket közölt – azt írja, hogy nő a riadalom Németország hírszerzési és biztonsági apparátusa legfelsőbb köreiben attól, hogy milyen következményekre vezethet Merkel kancellár nyitott ajtók migrációs politikája.

A Welt-nek névtelenül nyilatkozó egyik biztonsági vezető azt mondta, hogy a nagyszámú bevándorlás instabilitáshoz vezet majd Németországban és hogy számosan elfordulnak majd az alkotmányos államtól, ugyanis a többség nem akar migrációt, míg a vezetés azt rájuk kényszeríti.

A cikk ezután idézi azt, amit Orbán Viktor mondott október 22-én Madridban, az Európai Néppárt találkozóján: „Súlyos bajban vagyunk. A migrációs válságnak az a potenciálja, hogy destabilizálja a kormányokat, országokat és az egész európai kontinenst”.

A cikk ezután hosszan idézi a beszédből, csakúgy mint azon cikkből, amelyet a(z egyébként Merkel-barát) Financial Times-ban (a Merkel-barát) Gideon Rachman írt és amely hangsúlyozza: „A Németországra rátört menekültválság valószínűleg a Merkel-korszak végét jelzi”.

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »