Németországban is lecsapott a rasszista ruhagyűjtő konténer – Sanyi és Kira hiába várja a zsákmányt

Egy ruhagyűjtő konténerben találtak holtan egy magyar nőt a németországi Peine városában, írja a Blikk. Már ennyiből is lehet sejteni, hogy a "magyar" csak magyar állampolgárt jelent…

A bulvárlap a Goettinger Tageblattot szemlézte, ott közölték, hogy számos ember jelentkezett a peinei rendőrségnél, és adott információt annak a nőnek a halálával kapcsolatban, aki megpróbált bemászni egy ruhagyűjtő konténer nyílásába, de a nyaka beszorult az aknába.

A lap azt írja, hogy a "magyar" nő elvesztette az eszméletét és meghalt. Az "áldozat" holttestét egy járókelő találta meg a Netto szupermarket parkolójában. Később sikerült azonosítani a magyar állampolgárságú nőtt, aki Peinében élt.

Az is kiderült, hogy az "áldozat" 36 éves volt. A rendőrség az elhunyt azonosítása után gyors nyomozásba kezdett, ugyanis a nő testén egy másfél-négy éves császármetszéses heget fedeztek fel, és féltek attól, hogy egy magatehetetlen gyermek lehet egyedül a lakásban.

Azonban később kiderült, hogy a nőnek két gyermeke született, ám egyikőjük sem élt vele, a magyarországi rokonok fogadták be őket, így nem voltak életveszélyben.

Hírdetés

Az azonosításban végül az áldozat testén lévő tetoválások segítettek. Kiderült, hogy az elhunyt magyar állampolgár karján két tetoválás is volt, az egyik felirat az volt, hogy „SANYI”, a másik pedig, hogy „KIRA”.

Azt egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy a nő miért mászott be a konténerbe, de több városban élő úgy sejti (és mennyire igazuk van), hogy valószínűleg ruhákat akart kivenni onnan. Azt a konténert, amiben a nő meghalt, később elszállították.

Korábban írtuk:

Még cigó kategóriában is van Darwin-díjas: otthagyta a fogát a ruhagyűjtő konténerben a 18 éves "kisfiú"

Sérült gyermekek számára gyűjtött ruhát loptak el az ifjú kormánykedvencek

"Jájjj Istenem, meghálok!" – A rasszista kuka támadása


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »