"Németország már nem fatherland, vagy motherland, hanem egy nyöszörgő kis transzgender fütyi"

Németországban még 15 évvel ezelőtt is azonnal megbukott volna egy olyan kancellár, aki képtelen megvédeni az országa határait. Egy boldogabb korban fel is akasztják a Reichstag előtt, amikor arra utasítja a határőrséget, hogy beengedjen 1 millió 35 év alatti, katonaviselt mohamedán férfit minden ellenőrzés és regisztráció nélkül, akik aztán szétrajzanak mindenfelé.

Magyar Menedék - Sitchin

Németország kancellárja egy hülye. A németek „szerencséjére” egy szerencsétlen hülye. Hogy lehet az, hogy a világ strukturálisan legerősebb gazdaságával rendelkező ország eddig „sikeres” vezetője ennyire ostoba? Ha nem az összeesküvés-elméleteknek hiszünk (az USA a lehallgatás során szerzett információkkal zsarolja), hanem rendszerszintű magyarázatot keresünk a totális alkalmatlanságára ebben a válsághelyzetben, akkor szerintem közelebb járunk a valósághoz

Angela Merkel egy akkor tökéletesen dichotóm világban szocializálódott és egy kifejezetten sikeres, akkor még válságjeleket nem mutató, a hidegháború győztes oldalán álló, de már leszállóágban lévő Németországot vett át egy tökéletesen alkalmatlan szociáldemokrata kormányzattól. A baloldal 8 éve alatt felélte Németország hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években felhalmozott erőforrásainak maradékát (ezt már a Kohl kormányzat is erősen csökkentette), és Schröder igazán megtett mindent a „régi” Németország eltüntetéséért.

És kinek a céljait szolgálta ezzel? Na, kinek?

Egy multikulturális, életösztönnel nem rendelkező, a saját jólétét állandónak és változatlannak gondoló hedonista ország kényszerül most szembe nézni a XXI. század valóságával.

Hírdetés

A német már nem Európa első nemzete, hanem csak egy a felületes nemzeti önazonossággal rendelkező nyugati országok közül, amely elfelejtette, hogy akár egy generációval ezelőtt is mennyit kellett dolgozni és küzdeni ezért a jólétért. Németország már nem fatherland, vagy motherland, hanem egy nyöszörgő kis transzgender fütyi, akinek utasításba lehet adni, hogy milyennek is kellene lennie.

Ezt már nem a bűntudat diktálja, hanem a teljes önfeladás.

Mindaddig, amíg a liberális demokrácia bejáratott sztenderdjei működni tudnak, vagyis komolyabb kihívások nem érik a kormányzatot, a peremfeltételek változatlanok, a mindenkori német kormánynak csak a kamarillapolitika helyi és brüsszeli változatában kell jónak lennie, tovább nem nagyon akadályozni a gazdaság működését, valamint politikailag meg kell támogatnia Kelet-Európa gazdasági kirablását. Ez a migránsválságig elfogadhatóan ment is Merkelnek. Viszont a nemzetközi helyzet „fokozódásával” kiderült, hogy Merkel semmit sem tud a világról a „multikulti” világleírásán kívül, sem a kereszténységet, sem az iszlámot nem érti és kultúra alatt a szélsőliberális agymenések kritikátlan elfogadását érti.

Németországban még 15 évvel ezelőtt is azonnal megbukott volna egy olyan kancellár, aki képtelen megvédeni az országa határait. Egy boldogabb korban fel is akasztják a Reichstag előtt, amikor arra utasítja a határőrséget, hogy beengedjen 1 millió 35 év alatti, katonaviselt mohamedán férfit minden ellenőrzés és regisztráció nélkül, akik aztán szétrajzanak mindenfelé.

Merkel persze nem egyedül ennyire hülye, a liberális elit teremtménye ő, amely az elmúlt 25 évben totális hatalomra jutott Németországban a politikától a rendőrségen át a sajtóig és az oktatásig. A teljesen agymosott, germántalanított németek csak olyan embert választhattak meg, akit ez a liberális banda alkalmasnak talált és sztárolt, aki meg csak egy hozzájuk hasonló hülye lehetett, akinek a valóságérzékelésében a nemváltó műtétek jogi szabályozása és pedofilok reszocializációja volt a vezető helyen. Merkel, miként a liberális elit is, fogyatékos, akinek a valóságérzékelése teljesen ideológia-vezérelt. Képtelen felfogni, hogy mit cselekszik, egyszerűen hülye hozzá.

Gondolom hasonlóan kellemetlen lehetett minden jó németnek arra rádöbbeni, úgy 43 körül, hogy a Führer pusztulásba viszi az országot.

Merkel a liberális ostobaság iskolapéldájaként fog bevonulni a történelembe, egy olyan elit képviselőjeként, amely erénnyé akarta tenni saját népének és kultúrájának elárulását. Történelmi szemszögből nézve Németországban és egész Európában egy generális elitváltás zajlik, mert a régi elitek teljesen elveszítették a valóságérzéküket és annyira elsatnyultak, hogy nem is gondolnak az önvédelemre és nem is képesek rá.

Csakhogy az új elitek nem szükségképpen alkalmasak és nekünk nagyon kell drukkolnunk, hogy Németország új elitjében majd legyenek olyan emberek is, akik el tudnak vezetni egy páncéloshadosztályt.

tutiblog


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »