Németország: harcba hívnak minden ultrát, huligánt és hazafit

Németország: harcba hívnak minden ultrát, huligánt és hazafit

A szilveszteri kölni események után betelt a pohár, a német szurkolók radikalizálódni fognak és egységbe hívják a hazafiakat. Egy közlemény járja be az internetet: Az összes ultra, huligánok és hazafiak! Szombaton mindenki Kölnbe! Szükség lesz az öklötökre! Ebből elég volt nekünk! Mérhetetlen düht érzünk!

Néhányan Önök közül hallották a tegnapi beszédemet, én (Michael) Duisburgban mondtam el a véleményem. (Észak-Rajna-vesztfáliai Pegida gyűlésen)

Az a mocskos merkel Köln városát csatatérré változtatta, a kedvenc városomat Észak-Rajna-Vesztfália tartományban. Szinte polgárháború szélére sodorta, ott nőket és lányokat erőszakoltak meg, molesztálták és kirabolták őket.
Ezen túlmenően, még a rendőröknek is neki támadtak, valamint a katedrálisunkat rakétákkal lőtték leköpték és becsmérelték…

Ezt egyszerűen német állampolgárként nem lehet elfogadni, egy amatőr és pusztító kormány van hatalmon és ezek a politikusok a mi asszonyainkat és lányainkat sodorták veszélybe. Mi majd lerendezzük ezt a jövő szombaton, Kölnben egy eseményt hozunk létre.

Hírdetés

Kérjük oszd meg ezt az információt a barátaiddal, a rokonokkal és az ismerősökkel. Kölnben találkozunk, szükség lesz Rátok!

Szükségünk van arra, hogy ott legyél a helyszínen, megmutatjuk, hogy többé soha nem lesz hasonló szituáció és kezünkbe vesszük a sorsunkat!

Figyelj, te csak a facebook-on panaszkodsz, de végül kiteszed a lábad az utcára, és újból előfordul a szilveszteri gyalázat. Szombaton Rád is szükség van, hogy megmutasd magad Kölnben!

14 órakor, Szombaton Kölnben!
Észak-Rajna-Vesztfália Pegida


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »